Басков розповів, як підробляв в кафе і співав пісні Пугачової для п’яних відвідувачів

Зараз Микола Басков - мега-зірка російської естради, за популярністю не поступається самій Примадонні. А був час, коли молодий хлопець навіть не мріяв про це, а заробляв в кафе, переспівуючи хіти Пугачової.

Багато хто з сьогоднішніх зірок починали однаково – виступали в ресторанах. Про це розповідали Любов Успенська, Лариса Доліна, Маша Распутіна, Шуфутинський, навіть Олександр Малінін.

Ось і натурального блондина і золотого голосу Росії Миколи Баскова пробило на одкровення. Він розповів, що в юності, коли тільки навчався вокалу, йому дуже подобалася пісня Примадонни “Айсберг ” і він її вивчив співати в різних стилях – і серйозно, і в жартівливому варіанті, як співає заєць в мультфільмі “Ну постривай”.

Хлопцеві треба було якось заробляти на заняття зі співу і він вирішив спробувати співати в кафе, куди якраз шукали виконавця. Микола продемонстрував свої таланти у співі “Айсберга” і був прийнятий на роботу.

Микола Басков в юності
Микола Басков в юності

Ось і співав протягом декількох місяців перед культурно відпочиваючою публікою хіти Пугачової – довелося вивчити весь її репертуар, так як замовляли багато і на біс.

Микола з гумором сказав, що на Пугачової він непогано заробив, але навіть і уявити собі не міг, що буде стояти разом з нею на одній сцені.

 

 

 

Популярне

Схожі статті

Нікітюк остаточно викреслила Притулу з серця: через стільки років взялася шукати собі чоловіка самотужки

Світ шоу-бізнесу завжди вражав глядачів дивовижними відносинами та розкішними романтичними історіями. Що не стосунки, то цілковитий сценарій багатосерійного серіалу.

Цю смакоту обожнюють всі, тому готую багато: шаровий салат-тортик із куркою. Смачний та неймовірно ніжний

Рецепт ніжного салату-торта з копченою куркою, картоплею та сиром дуже просто приготувати на своїй кухні. Ця смакота вам обов'язково сподобається!

Сирне тісто з картопляною начинкою: традиційні пиріжки більше не роблю — родина запевняє, що так смачніше

Як приготувати випічку, щоб не витрачати багато часу на тісто? Сьогодні ми запрошуємо вас відкрити для себе новий варіант улюбленої класичної страви — пиріжки з сирного тіста із картоплею.