Турецький красунчик Бурак Озчівіт насмішив світ своїми величезними ногами

Багато відомих красуні спіймані на те, що за допомогою різних хитрощів удлінняют собі ноги. Але навіщо це робити брутальному чоловікові?

Тепер в Мережі сміються над новими фото Бурака Озчівіта. Швидше за все молодий чоловік, за яким сохне не одне жіноче серце після його знаменитих ролей в серіалах “Корольок пташка співоча” і “Чудовий вік”, таким чином вирішив пожартувати. Він, вірніше той, хто його фотографував, використовував один з фільтрів, візуально подовжують окремі частини тіла.

 ""

І жарт вдалася – в Інстаграмі у турецькій знаменитості більше 16 млн передплатників з усього світу і фото швидко розлетілися по таблоїдам і Інтернет-майданчикам.

 ""

Коментарі розділилися на два табори – одних фото насмішили, мовляв, тепер йому і лижі не потрібні, а руками можна всіх прихильниць відразу обійняти. Інші ж обурилися, мовляв це ревнивець-дружина Фахріє Евджен спеціально робить невдалі знімки чоловіка, щоб позбутися від потенційних суперниць.

 ""

До речі, Бурак в кіно потрапив практично випадково. Спочатку він був успішною моделлю, в 2003 році отримав нагороду “Краща модель Туреччини”, а в 2005 році зайняв друге місце в конкурсі “Найкраща модель світу”.

 ""

Він багато знімався в рекламі.

 

Ще в підлітковому віці Бурак знявся в декількох фільмах жахів, але будувати акторську кар’єру не збирався. А ось від ролі Малкочоглу Балі Бея відмовитися не зміг і це принесло йому світову славу. Зараз він знову знімається в історичному серіалі, для чого довелося відростити густу бороду.

Бурак Озчівіт
Бурак Озчівіт

 

 

Популярне

Схожі статті

Легендарний торт “Прага” за домашнім рецептом. Неймовірно смачно: готую на замовлення, хоча може кожен

Від торта "Прага" неможливо відірватися. Якщо зробити десерт удома, то вийде ще кращий, аніж магазинний. Коржі шоколадні, трішки вологі, крем вершковий зі згущівкою та абрикосове варення.

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.