Ольга Фреймут вразила змінами в зовнішності: обрізала волосся і зробила стильне каре

Українська ведуча Ольга Фреймут продемонструвала нову зачіску в ефірі «Танців із зірками».

Відома телеведуча, головний ревізор країни Ольга Фреймут стала учасницею танцювального шоу «Танці з зірками». Щонеділі в прямому ефірі Ольга не тільки дивує новими постановками, але й цікавими сценічними образами. В останньому ефірі «Танців» Фреймут з’явилася на паркеті з новою зачіскою боб-каре.

Нещодавно своїй сторінці в Інстаграм Ольга опублікувала фото з останнього ефіру «Танців із зірками» і зізналася, що тепер хоче і в реальному житті зробити собі таку ж зачіску, з якою виступала на шоу.

«Шанель сказала, що кращий аксесуар жінки – чоловік поруч. А як на мене – це зачіска. Тепер думаю підстригти волосся. Що порадите? », – поцікавилася думкою своїх шанувальників Ольга. Думка підписників розділилася, хтось вважає, що Фреймут потрібно експериментувати із зачіскою, а хтось – що не варто обрізати довге волосся. «Вам красиво з каре, але довге волосся – ваша родзинка», «Вам дуже йде, потрібно стригти», «Я за експерименти. Волосся відросте », – прокоментували підписники.

А як ви вважаєте, Ользі Фреймут краще з довгим волоссям, або з каре?

Популярне

Схожі статті

54 річна українська Мадонна Ірина Білик не припиняє епатувати публіку: про цікаві факти з життя поп-діви

Чому українську співачку Ірину Білик часто називають українською Мадонною? Мабуть, через те, що вона неймовірно талановита, часто змінює свій імідж, та має величезний вплив на шоу-бізнес.

Запікаю картоплю у маслі, роблю легкий салат і — шикарна вечеря на столі: картопля по-французьки у духовці

Запрошуємо вас відкрити нові смакові горизонти з нашим сьогоднішнім меню вечері, яке складається з найпростіших, доступних, але неперевершених страв.

“Головне, я цього хочу”: дружина Віктора Павліка Репяхова хоче народити доньку, але співак не мотивований

В сімейних планах Віктора Павліка та Каті Репяхової народження доньки могло б виглядати як завершення ідеальної картини. Але, на жаль, не завжди всі мрії легко здійснюються.