Такса допомогла Арнольду побороти страх: історія справжньої собачої дружби (ФОТО)

Маленька такса допомогла своєму великому другу впоратися зі страхом, який він отримав, будучи ще щеням.

Навіть великі собаки потребують підтримки. Ця душевна історія доводить, що дружба між тваринами існує.

Коли пес по кличці Арнольд був ще цуценям, на нього напала доросла вівчарка. Тварина так злякалася, що після того випадку боялася усіх собак, особливо великих.

Господарі не могли дивитися, як їх пес страждає. Несподівано для себе, вони вирішили завести ще одного вихованця, щоб допомогти першому. Через деякий час в будинку з’явилася маленька такса на прізвисько Френк, яка відразу подружилася з Арнольдом.

«Між ними дивовижний зв’язок. Вони дуже люблять один одного. Якщо один скиглить, інший з усіх лап біжить, щоб дізнатися, чи все в порядку. Їх любов не залежить від породи і розміру, вона безумовна», – говорить Керолін Маналіс, господиня вихованців.

 ""

За словами жінки, Френк допоміг Арнольду знову повірити в себе. Тепер він не боїться інших тварин і з радістю грається з чужими собаками.

 ""

Ви тільки гляньте на цю солодку парочку, яка майже весь час проводить разом.

Друзі
Друзі
Разом нічого не страшно
Разом нічого не страшно

 "" "" ""

Популярне

Схожі статті

Ксенія Мішина занадто захопилася схудненням: видно ребра, а руки майже “зникли” — худорлявість їй не пасує?

У світі шоу-бізнесу образ грає важливу роль, іноді він стає об'єктом захоплення та суперечок. Ксенія Мішина, українська актриса, вражає не лише своєю талантливою грою, але й бездоганним стилем.

Пиріжки з м’ясом та моцарелою у листковому тісті роблю на раз-два: навіть свекруха похвалила й взяла рецепт

Якщо ви шукаєте новий спосіб приготування випічки, яка не буде солодкою, але захопить своїм смаком і ароматом, то цей рецепт точно для вас.

Нікітюк остаточно викреслила Притулу з серця: через стільки років взялася шукати собі чоловіка самотужки

Світ шоу-бізнесу завжди вражав глядачів дивовижними відносинами та розкішними романтичними історіями. Що не стосунки, то цілковитий сценарій багатосерійного серіалу.