Олег Винник благає шанувальників допомогти: “Ситуація дуже складна “

На сторінці "ватажка" вовчиць з'явилося звернення з проханням допомогти дитині зібрати гроші на лікування.

Кумир пише – він рідко звертається до кого-небудь за допомогою, але тут ситуація критична, і важлива кожна гривня, перерахована на рахунок батьків 10-місячного малюка.

У дитини діагностували спинальную м’язову атрофію, яка лікується тільки найдорожчим в світі препаратом

Без спеціального дуже дорогого препарату хлопчик може виявитися в нерухомому стані. Як пише його мама, такі діти не доживають до 2 років. І укол потрібно зробити до того часу, поки дитині не виповниться півтора року, інакше потім вже буде пізно. Олег Винник звернувся до шанувальників з проханням про те, щоб вони не залишалися байдужими.

“Друзі, ми дуже рідко звертаємося до вас з проханням про допомогу, але на цей раз ситуація занадто складна: порятунок життя чудового малюка залежить від наших добрих сердець», – пише чоловік Таюне.

Шанувальники українського співака під публікацією стали писати побажання одужання малюкові, і надсилати скріншоти того, що вони відправили гроші на зазначені реквізити. Олег Винник і вся його команда дякують небайдужих. Сума збору – понад два мільйони доларів. Тому важливий кожен відгук і кожна гривня.

Друзі, ми дуже рідко звертаємось до вас з проханням про допомогу, але цього разу ситуація надто складна: порятунок життя чудового малюка залежить від наших добрих сердець ❤️

Posted by Олег Винник on Monday, October 26, 2020

Популярне

Схожі статті

Найпростіший варіант для всієї родини. За останній шматочок змагаються: ледачий пиріг із сиром на сковороді

Усі ми любимо випічку, без неї важко уявити гарний вечір. Але часом так ліньки розводити готування і тісто. Сьогодні ми підготували рецепт ледачого пирога з лаваша з сиром і ковбасою на сковороді.

Діти швидко зростають: Олена Тополя показала, як нині виглядає її найменша 3-річна донечка в оточенні братів

Двох старших синів Олена Тополя показує широкому загалу доволі часто, а от найменшу донечку Марійку намагається приховувати від прихильників. Усе ж на деяких фото можна роздивитися 3-річну дитину.

Народила свою копію: Анастасія Приходько показала старшу доньку, яку неможливо від неї відрізнити

Анастасія Приходько, відома українська співачка, має трьох дітей. Найстарша донька артистки виглядає її копією. Нещодавно зіркова мама показала нову світлину дівчини.