“Зроби аборт – говорив лікар” – співачка Alyosha розповіла, як міг не з’явитися на світ її перша дитина

7-річний Роман міг не народитися, адже зірка була в кроці від аборту. Позбутися від дитини їй наполегливо радили лікарі. Співачка щаслива, що ні послухала їх.

Відомі українські артисти Alyosha і Тарас Тополя, лідер гурту «Антитіла», зараз вже багатодітні батьки – у них два сини – 7-річний Роман і 4,5-річний Марк, а також малятко Маша, яка народилася в серпні цього року.

Сини Alyosha і Тараса - Роман і Марк
Сини Alyosha і Тараса – Роман і Марк

Але ж все могло бути інакше! Перший син 7 років тому міг і з’явитися на світло, якби не наполегливість батьків. Про це співачка поділилася в передачі «Зірковий час».

Весілля відбулося в 2013 році. Вагітність була бажаною і Alyosha з Тарасом з нетерпінням очікували малюка. Щоб все пройшло без проблем, майбутня мама вирішила спостерігатися в престижній приватній клініці. І тут обухом по голові: лікар повідомила, що треба зробити аборт. Так як дитина народиться з серйозною патологією і все одно помре.

Весілля Alyosha і Тараса
Весілля Alyosha і Тараса

Витираючи сльози, Alyosha сказала:

Я не розумію, як можна говорити таке жінці, яка приходить з бажаної вагітністю. Розбити серце, надії. Так неможна робити

Тим більше, без явних підтверджень словам. Тому співачка сама зважилася на серйозний і потенцтально небезпечний аналіз, який міг викликати викидень – аналіз навколоплідних вод. Із завмиранням серця молоді батьки чекали результату і він показав – хлопчик цілком здоровий.

Роман народився вчасно і без проблем. Alyosha з чоловіком вирішили не ризикувати і народжувала жінка в США – там постійно живуть батьки Тараса.

Маленький Рома з батьками
Маленький Рома з батьками

За поверненню додому з абсолютно нормальним хлопчиком, жінка дізналася, що клініку закрили, а у лікарки тієї відібрали ліцензію – за махінації з платними послугами і іншим порушеннями.

Двох молодших дітей Alyosha народила в Києві, в клініці, рекомендованої друзями.

Alyosha з донькою
Alyosha з донькою

 

 

Популярне

Схожі статті

Наступають на п’яти Кароль і скоро її перевершать: Клавдія Петрівна, Трінчер та інші перспективні артистки

Кожне покоління має своїх кумирів й нові часи народжують нових зірок. Так останнім часом все частіше звучать такі імена як Клавдія Петрівна та Анна Трінчер, поступово відтісняючи навіть Тіну Кароль.

Печу щось середнє між біляшами та пиріжками, але смачно так, що не відірватися: гриби з курятиною в тісті

У світі кулінарії існують страви, які не можна точно віднести до якогось конкретного кулінарного жанру, але вони завжди вражають своєю оригінальністю. Одна з таких — гриби з курятиною в тісті.

Меншій 6 рочків, а найменшій — місяць: як родина Лілії Ребрик весело вітала своїх дівчаток з Днем народження

Щасливі сімейні моменти завжди наповнюють серця радістю та незабутніми спогадами. Для родини відомої української актриси Лілії Ребрик День народження доньок — це особливий привід для веселощів.