Святкові і вихідні дні в листопаді 2020 року: коли відпочиваємо і коли працюємо

Листопад - свято, яке не славиться величезною кількістю додаткових вихідних або свят.

Це останній місяць осені. Зазвичай листопада холодний, або навіть сніговий. Але з огляду на цю аномально теплу осінь, українці і росіяни не здивуються, якщо і в листопаді можна буде влаштовувати шашлики в парку і виходити на прогулянку в легкій кофтині. Які ж дні будуть найбільш вдалими для шашликів?

Коли святкові та вихідні дні в листопаді 2020 роки?

святкові та вихідні дні в листопаді 2020 року
Святкові та вихідні дні в листопаді 2020 року

Всього за календарем в листопаді 30 днів. З них 21 робітник і 9 вихідних. Вихідні планові – щосуботи та щонеділі. Додаткових свят, які роблять робочий день скороченим або повністю вихідним, – немає.

Ті, хто вже скоріше хоче свято або невелику відпустку, заспокоюють себе тим, що вже зовсім скоро буде “останній ривок ” в цьому році, і потім почнуться затяжні новорічні свята.

Популярне

Схожі статті

Ніхто не вірить, що я їх сама роблю! Виходять краще ніж в кондитерських: легкі тістечка у кокосовій стружці

Забудьте про необхідність виходити з дому, щоб насолодитися смаком вишуканих кондитерських виробів. З цим рецептом тістечка у кокосовій стружці стануть найулюбленішим домашнім десертом вашої сім'ї!

Наступають на п’яти Кароль і скоро її перевершать: Клавдія Петрівна, Трінчер та інші перспективні артистки

Кожне покоління має своїх кумирів й нові часи народжують нових зірок. Так останнім часом все частіше звучать такі імена як Клавдія Петрівна та Анна Трінчер, поступово відтісняючи навіть Тіну Кароль.

Печу щось середнє між біляшами та пиріжками, але смачно так, що не відірватися: гриби з курятиною в тісті

У світі кулінарії існують страви, які не можна точно віднести до якогось конкретного кулінарного жанру, але вони завжди вражають своєю оригінальністю. Одна з таких — гриби з курятиною в тісті.