Зазвичай лампочку намагаються засунути в рот, але Даша Астаф’єва знайшла їй інше застосування – вийшло стильно

Відома співачка Даша Астаф'єва показала фото, яке змусило шанувальників розпалити купу обговорень.

Даша Астаф’єва – не тільки співачка, а й модель. Також вона є зіркою популярного на весь світ чоловічого журналу з силуетом зайчика. Все завдяки її шикарним жіночним формам, які, до слова, Астаф’єва демонструє у себе в Інстаграм без частки сумніву.

Астаф’єва – відома на всю Україну “пустунка”, адже в Інстаграм у неї практично всі фото в чому мати народила

Однак незважаючи на ту красу, і стереотип про те, що красива жінка не завжди може бути розумною, Астаф’єва дивує майже півмільйона передплатників філософськими, а іноді ще й високо моральними міркуваннями, на які цікаво поговорити. Наприклад, в останній публікації вона зважилася поговорити на тему вміння цінувати те, що є у людини, і на тему подяки.

Щоб якось привернути увагу, модель Даша Астаф’єва вибрала не фото в стилі “ню “, а … фото різнокольорових лампочок. А ще внизу засвітилися її ноги в босоніжках.

“Два якості, які вважаю невід’ємними у будь-якого, хто загадує бажання, і в принципі бажає жити краще. Так влаштований світ! І це просто негласне правило. Найчастіше про нього мовчать, але його точно знають люди, які чогось досягли. У противагу додаються скиглії і заздрісники. Ті, хто вважає, що комусь пощастило “, – пише Даша Астаф’єва.

Популярне

Схожі статті

Куди поділась улюблениця Оксани Байрак та акторка в минулому Анастасія Зюркалова: тепер офіціантка у Канаді

Як відомо, доля — мінлива леді, що грає людиною завжди. Ось і улюбленицю режисерки жіночих серіалів Оксани Байрак Анастасію Зюркалову вона не оминула своїми "американськими гірками".

Печиво “Пташине гніздо” на Великдень готую кожен рік: у захваті не лише діти, а й всі, хто спробував хоч раз

Печиво "Пташине гніздо" на Великдень — звучить захопливо! Ця святкова випічка є справжнім втіленням креативності та новаторства в кулінарному світі.

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.