Фаворитка Кухар Санта Дімопулос перетворилася з зухвалої пантери в ніжну кішку: зворушливо привітала самого коханого чоловіка

"Чорна пантера" Санта Дімопулос зараз - один з небагатьох претендентів на перемогу в шоу "Танці з зірками ".

За її долею стежать мільйони українців, які щонеділі сидять з телефонами в руках біля екранів телевізорів, і чекають, поки відкриються лінії для голосування. Сама Санта заявила – поступатися перемогою Юлії Санін або Надії Мейхер зовсім не готова. Вірить у краще і йде до перемоги.

Але, прийшовши додому, Санта Дімопулос перетворюється з хижачки в звичайну домогосподарку, маму і дружину

Днями в Інстаграм Дімопулос показала трохи своєї ніжності, опублікувавши фото в обнімку з сином. В описі до публікації дівчина поділилася, що її син – це її гордість. Чим ще раз підтвердила усіма відому істину: “Хочеш знайти ідеального чоловіка? Роді його! “.

“12 років абсолютного щастя і вдячності за таку дитину. В тобі стільки добра, енергії, світла і харизми! Ти відкритий цього світу і твоя посмішка осяює все навколо! Ти назавжди залишаєш слід в житті всіх, хто зустрів тебе одного разу. Рідний, йди по життю з відкритим серцем і своєю променистою усмішкою “, – пише Санта Дімопулос.

Паралельно з цим співачка і артистка готується до виступу на паркеті вже цієї неділі. Адже до фіналу все менше і менше часу, тому на тренуваннях і репетиціях потрібно викладатися по максимуму.

Популярне

Схожі статті

54 річна українська Мадонна Ірина Білик не припиняє епатувати публіку: про цікаві факти з життя поп-діви

Чому українську співачку Ірину Білик часто називають українською Мадонною? Мабуть, через те, що вона неймовірно талановита, часто змінює свій імідж, та має величезний вплив на шоу-бізнес.

Запікаю картоплю у маслі, роблю легкий салат і — шикарна вечеря на столі: картопля по-французьки у духовці

Запрошуємо вас відкрити нові смакові горизонти з нашим сьогоднішнім меню вечері, яке складається з найпростіших, доступних, але неперевершених страв.

“Головне, я цього хочу”: дружина Віктора Павліка Репяхова хоче народити доньку, але співак не мотивований

В сімейних планах Віктора Павліка та Каті Репяхової народження доньки могло б виглядати як завершення ідеальної картини. Але, на жаль, не завжди всі мрії легко здійснюються.