75-річний Леонід Якубович розповів, як одного разу стрибнув з вікна другого поверху заради ефектної рекламної паузи

Незмінний ведучий капітал-шоу «Поле чудес» Леонід Якубович одного разу стрибнув з вікна другого поверху заради рекламного ролика. За словами 75-річної зірки, він міг поламати собі спину.

Герой нашої сьогоднішньої статті почав вести проект в далекому 1991-му, цю посаду йому передав Владислав Лістьєв. Спочатку Якубович хотів відмовитися від роботи, оскільки був занадто невпевненим в собі, але поступово втягнувся в процес і став справжнім професіоналом своєї справи.

Леонід Аркадійович побував в гостях у «Вечірнього Урганта», де поділився з Іваном шокуючим випадком зі зйомок «Поля чудес».

Владислав Листьев, Клара Новикова и Леонид Якубович
Владислав Лістьєв, Клара Новикова і Леонід Якубович, 1992 рік

Виявилося, він не тільки є головним генератором ідей для рекламних пауз, шоумен ще і самостійно втілює їх у життя:

«Я одного разу придумав такий трюк. Була навчальна гірка, де тренуються пожежники, і я сказав, що якщо що, можна запросто стрибнути з другого поверху. Ну взяв і зістрибнув. Ледве спину собі не поламав, хоча навіщо я це робив? Треба було в польоті сфотографувати, як я лечу з перекошеним обличчям і встигаю сказати: “Рекламна пауза”».

Якубович на «Вечернем Урганте»
Якубович на «Вечірньому Урганті»

На цьому Якубович не зупинився і повідав ще про один «бідовий випадок» — він вирішив зняти ролик для реклами на кладовищі:

«Сюжет був простий — ніби як я лежу в труні, ось мене несуть, вже збираються закривати кришку і тут я встаю і кажу: “Рекламна пауза”. Була осінь глибока, і ось я лежу собі в цьому ящику, сиплеться на мене дощ зі снігом, листочки падають. Я мерзну, мене нарешті вкрили ковдрою і дали мені грілку, в яку налили горілки і вставили трубочку», — почав розповідь Леонід.

Леонид Якубович
Леонід Якубович

З’ясувалося, що кладовище насправді працює, тому коли він встав у труні, люди розбіглися з неймовірною швидкістю, причому «зі своїми покійниками»:

«На це було страшно дивитися, вони знесли надгробки. Ось за це, звичайно, шкодую, був перебір».

Популярне

Схожі статті

Годую домашніх не простою яєчнею, а в помідорах: таку яскраву запіканку обожнюють і дорослі, й діти

Яєчню на сніданок полюбляють усі. Але якщо придумати неординарну подачу в помідорах, то страва піде з неабиякою насолодою, зарядивши чудовим настроєм на весь робочий день.

Невже зовсім стало скрутно: Олена Шоптенко, перебуваючи за кордоном, оголосила про розпродаж своїх речей

Багато зірок, які перебувають за кордоном, продовжують допомагати Україні, збираючи кошти на своїх концертах. Олена Шоптенко вирішила йти іншим шляхом, знаходячи творчий підхід до підтримки.

Коли дитина просить щось спекти, двічі не думаю – готую це: сирний пиріг з горіхами, родзинками та джемом

Готові відчути аромат сирного пирога, який розтане в роті, залишаючи незабутнє смакове враження? Тоді приєднуйтесь до нашої кулінарної експедиції, де простота — це ключ до справжньої насолоди!