У дружини Петросяна є молодий коханець, а дідка вона звабила за розрахунком: колишня подруга відкрила таємницю Брухуновой

Історія кохання і одруження давно пенсіонера Євгена Петросяна і його помічниці молодше на 43 роки обростає новими цікавими подробицями.

Жінка, яка не захотіла називати своє ім’я, поділилася з журналістами одного з онлайн видань дуже пікантними подробицями особистого життя Тетяни Брухуновой, яка забрала Петросяна від Олени Степаненко та народила 75-річному чоловікові сина.

Ця жінка назвалася колишньою подругою Брухуновой. Але з того часу, як та вийшла заміж за доларового мільйонера Петросяна, порвала всі відносини з колишнім оточенням і навіть не вітається з колишніми подругами.

Тетяна Брухунова
Тетяна Брухунова

Ну в помсту одна і вирішила видати пару-трійку таємниць скромниці Брухуновой.

Наприклад те, що Петросян – не перший дідок, якого пробувала звабити і одружити на собі Тетяна. Коли їй виповнилося 18 років вона знайшла собі підробіток в команді Петросяна. І поклала око на його особистого директора, 73-річного Юрія Яковича Діктовіча. Той був великий любитель жіночої краси, і швидко завів з Брухуновою інтрижку, а щоб вона завжди була поруч, взяв її в особисті помічниці.

Брухунова
Брухунова

Але час минав, а Діктовіч кидати дружину не збирався і в 2012 році Тетяна переключилася на Петросяна, який жив з Степаненко і не думав її кидати.

Петросян і Степаненко відмінно себе жили
Петросян і Степаненко відмінно себе жили

Діктовіч так образився на колишню коханку, що помер від серцевого нападу. Тетяна так ридала на похоронах, що Петросян розчулився і призначив її на місце покійного в пристойним збільшенням зарплати.

А Брухунова відразу ж всерйоз взялася за Євгена Вагановича, поки таки не затягла його в ліжко, домоглася розлучення і одруження на собі.

За час заміжжя вона стала власницею майна і фінансів на $280 млн і народила спадкоємця на інше незліченне багатство Петросяна, яке включає і нафтові свердловини, і золоті, і алмазні копальні, і немаленьку нерухомість по Іспаніях і Америках.

спадкоємець Петросяна
Спадкоємець Петросяна

Але найцікавіше навіть не те. А що останні 6-7 років у Брухуновой був і є таємний коханець. Це неодружений чоловік її віку, з яким заміжня жінка і тепер час від часу зустрічається. Колишня подруга заявила, що напевно чекають не дочекаються, поки Тетяна стане вдовою …

Де тут правда, складно сказати, але як то кажуть диму без вогню не буває. Все це підтвердив і куплетист Михайло Вашуков, який був свідком всіх старань чіпкою Тетянки знайти собі заможного, але дуже похилого чоловіка.

Популярне

Схожі статті

Ароматні булочки з яблуками на сковороді: чоловік після роботи поспішає додому на них. Балую таким не часто

На сніданок чи для перекусу можете насмажити яблучних булочок. Продукти для цього потрібні найпростіші. Робиться все дуже швидко. Натомість вироби виходять доволі оригінальними.

Легендарний торт “Прага” за домашнім рецептом. Неймовірно смачно: готую на замовлення, хоча може кожен

Від торта "Прага" неможливо відірватися. Якщо зробити десерт удома, то вийде ще кращий, аніж магазинний. Коржі шоколадні, трішки вологі, крем вершковий зі згущівкою та абрикосове варення.

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.