Ось це пейзаж! Лобода своїми довжелезними ногами затьмарила хмарочоси в Дубаї

Світлана Лобода, недавно відсвяткувала 38-й день народження, все ще відпочиває в Дубаях. Знаменитість регулярно ділиться своїми фото і нові знімки дуже вразили посдпісчіков.

Дубаї, як відомо, місто багатства і гламуру. І наша Лобода там виглядає дуже гармонійно.

На останніх знімках співачка позує на тлі розкішних хмарочосів з фантастичною вечірньої підсвічуванням – на цю архітектурну красу можна дивитися нескінченно.

Але не виходить! Всю увагу на себе забирає леді на першому плані. Світлана позує в чорному міні платті з блискітками, відкритому зверху, з тоненькими бретельками. Воно вигідно підкреслює бездоганні форми співачки.

 ""

Але найбільше дух захоплює від неймовірно довгих і красивих ніг красуні в босоніжках на високих шпильках.

 ""

Підписчики також захопилися її шикарними волоссям, бездоганним образом улюбленої зірки і хорошим смаком – ніякої вульгарщини і дешевизни.

Популярне

Схожі статті

Якщо ви шукаєте варіант простої вечері, то вам сюди: картопляний пиріг із сиром — навіть руки не забрудните

Не гайте часу і приготуйте цей смачний картопляний пиріг з сиром для вашої наступної вечері, тому що це просто ідеальний варіант сімейного застілля.

Тіна Кароль розповіла про бажання співати у музичному гурті: невже поп-діва перериває сольну кар’єру?

Завдяки своїй сольній кар'єрі Тіна Кароль стала іконою української сцени. Проте, не всі знають, що за її успіхом стоїть велика мрія – співати у жіночому ансамблі.

Вже місяць, як підсіла на цю смакоту: шоколадний торт готую без борошна — ніжний і такий, що сам тане в роті

Відчуйте справжню розкіш смаку з шоколадним тортом без борошна — це ніжне чудо, яке буквально тане в роті. Така випічка — справжнє диво для шанувальників шоколаду та смачних десертів.