Зірка 90-х співачка Світлана Володимирська впала в кому через коронавируса

51-річна Світлана Володимирська в 90-і роки минулого століття блищала на російській естраді, популярність їй приніс хіт "Мальчик мой".

Співачка купалася в славі та успіху, в 1994 році її назвали “Співачкою року”. Вона їздила на гастролі з групами “Любе” і “Міраж”, випустила сольний альбом. А потім раптом пропала в 1995 році.

Світлана Володимирська в юності
Світлана Володимирська в юності

Світлана все кинула – кар’єру, успіх, батьків в Підмосков’ї і поїхала в далекий Красноярський край, у віддалене село Курагінка. Як виявилося, дівчина потрапила в тоталітарну секту Віссаріона, вийшла заміж за одного з його послідовників.

Там вона перетворилася в зразкову господиню, народила 4-х дітей, правда, від різних батьків, так як в секті була прийнята полігамія.

Світлана Володимирська в секті
Світлана Володимирська в секті

Так жінка прожила 10 років, у неї великий дерев’яний будинок, господарство (3 корови, город, сад) діти вчаться в школі.

У 2004 вона повернулася в Москву і спробувала повернутися на сцену, але без особливого успіху. А сім’я залишалася в Сибіру. На початку цього року Віссаріона, який проголосив себе месією, заарештували. Після цього в громаді почалися проблеми, люди стали багато хворіти.

Світлана Володимирська
Світлана Володимирська

Світлана потрапила в лікарню два тижні тому з двосторонньою пневмонією і проблемами з серцем. Через кілька днів вона впала в кому, в якій знаходиться до цього дня.

Точна причина не названа – в глибинці проблеми з діагностичним обладнанням. Знайомі зі столиці підозрюють, що це той самий коронавірус.

Медсестра лікарні, в якій лежить Володимирська, сказала, що стан 51-річної жінки дуже поганий.

 

 

 

Популярне

Схожі статті

Картопляна запіканка на сковороді по-швейцарськи: рецепт, як у найкращих ресторанах, але на домашній кухні

Картопляна запіканка - це дуже простий, але при цьому смачний і ситний варіант обіду або вечері нашвидкуруч. Саме такий рецепт запіканки на сковорідці ми сьогодні й підготували. Сподобається кожному.

Найпростіший варіант для всієї родини. За останній шматочок змагаються: ледачий пиріг із сиром на сковороді

Усі ми любимо випічку, без неї важко уявити гарний вечір. Але часом так ліньки розводити готування і тісто. Сьогодні ми підготували рецепт ледачого пирога з лаваша з сиром і ковбасою на сковороді.

Діти швидко зростають: Олена Тополя показала, як нині виглядає її найменша 3-річна донечка в оточенні братів

Двох старших синів Олена Тополя показує широкому загалу доволі часто, а от найменшу донечку Марійку намагається приховувати від прихильників. Усе ж на деяких фото можна роздивитися 3-річну дитину.