Жанна Фріске дивиться на нього з небес: як зараз виглядає єдиний син померлої співачки

Відома співачка Жанна Фріске померла в 2015 році від онкології. Коли жінки не стало, її єдиного сина Платону було всього 2 рочки.

Про страшну хворобу співачки стало відомо в кінці 2013 року, незадовго після того, як Жанна стала мамою. Страшну хворобу співачки пов’язують саме з вагітністю та процедурою ЕКО. Сама вагітність не може стати причиною розвитку пухлини, але може прискорити зростання вже наявного творення через різку зміну гормонального фону.

Жанна Фріске під час вагітності
Жанна Фріске під час вагітності

Жанна Померла в липні 2015 року, так і не пізнавши щастя материнства повною мірою. Зараз її єдиному сину Платону вже 7 років. Ось як виглядає хлопчик:

Зараз маленький Платон живе зі своїм татом – телеведучим Дмитром Шепелєвим і практично не спілкується з родичами з боку мами. Це пов’язано з конфліктом між Шепелєвим і батьками Фріске. Після смерті співачки пройшов вже не один суд між колишніми родичами, пов’язаний з фінансовими розглядами.

Популярне

Схожі статті

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.

Донька Романа Сасанчина спить взута у чоботи: дружина переможця “Голосу” сказала – щоб гарно носились

Відомий український артист Роман Сасанчин разом із дружиною Іванною виховують спільну доньку. Виявилось, що насправді дівчинка спить, взута в чоботи.