Жахлива покоївка і не зовсім живий дворецький: Санта Дімопулос і Кирило Васюк на “Танцях з зірками” 1 листопада

За задумом шоу, учасники в десятому прямому ефірі танцюватимуть аж по два рази.

Суть в тому, що вони змінюються партнерами, виступають, потім повертаються в свої пари, і знову виступають. В цей же час, судді оцінюють всі їхні виступи, як всередині своєї пари, так і в союзі з суперниками.

Першими, хто сьогодні “зрадив своїй другій половинці”, була Санта Дімопулос

Вона пішла до партнера іншого екс-віагрянки Надії Мейхер Кирилу Васюк. Вони виконували фристайл. І не просто станцювали, а вийшли на паркет в тематичних костюмах. Санта була кривавою покоївки, а Кирило – дворецьким з відповідним раскрасом.

Санта Дімопулос і Кирило Васюк
Санта Дімопулос і Кирило Васюк

За свій номер пара отримала в сумі 37 балів. Оцінили їх виступ досить позитивно. До слова, сьогодні тренер-джокер – екс-коханка Влада Ями Наталя Могилевська.

“І румба, і самба, і все інше – все вдалося. Можна було б трохи доопрацювати дрібниці, але в цілому відмінно “, – коментує тематичний номер Санти суддя Влад Яма.

“Санта, тільки такої технічної покоївки я могла дозволити такі фривольність. Діагноз вашого танцю – хода по ” трупах “, – заінтригувала Катерина Кухар.

Відео виступу вже є у відкритому доступі.

Популярне

Схожі статті

Не Камалія, а Наталя Вікторівна Шмаренкова: за псевдонімом співачки ховається звичайна українська жінка

Відома українська співачка Камалія насправді народилась із зовсім іншим іменем. Розповідаємо, як звали артистку при народженні та чому вона вирішила змінити власне ім'я.

Продавці вже ховають від мене капусту та горошок: готую цей ситний та корисний салат по 2 рази на день

Цей рецепт салату з капусти дуже простий, та поєднання інгредієнтів у ньому дуже вдале. Страва виходить соковитою, ситною і не позбавлена свіжості.

Заспівав у клубі з кросівкою на голові: репер Потап показав, як розважається у Німеччині з новою солісткою

Все частіше український репер Олексій Потапенко потрапляє в публічні скандали. Нещодавно Потап виступив перед публікую з кросівкою на голові, через що отримав гнівні коментарі від глядачів.