Ольгу Фреймут вигнали з шоу “Танці з зірками ” в десятому прямому ефірі

Разом з нею пішов і її партнер Ілля Падзіна.

Такими були результати глядацького голосування і оцінок суддів в “містичну ніч ” 1 листопада на проекті. Несподівано для шанувальників, Ольга Фреймут залишила проект. У своєму прощальному слові вона подякувала всім, хто був причетний до її розвитку в цьому проекті. Дісталося кілька втішних слів і скандальної суперниці і тієї, з ким ревізорша так багато конфліктувала – прима-балерини Катерині Кухар.

Ольга Фреймут озвучила, заради кого вона прийшла на “Танці з зірками “

Ольга Фреймут та Ілля Падзіна на танцполі
Ольга Фреймут та Ілля Падзіна на танцпол

“Я хочу сказати величезне спасибі своїй доньці Златі Мітчелл. Саме завдяки їй я в цьому проекті. Саме вона мене вмовила прийти сюди і танцювати. Багато в чому завдяки їй я дійшла до дев’ятого ефіру. Я хотіла хоч трохи спробувати те, що близько моєї дочки – танці “, – говорить Ольга Фреймут, ледве стримуючи сльози.

Катерина Кухар та Ольга Фреймут посварилися в прямому ефірі
Катерина Кухар та Ольга Фреймут посварилися в прямому ефірі

Також вона побажала всім шанувальникам, щоб в їхньому житті все було як в фокстрот.

“Я вам бажаю, щоб по життю у вас завжди була друга половинка, яка надійно триматиме вас в своїх обіймах “, – сказала Фреймут.

Оля Фреймут на Танцях із зірками
Оля Фреймут на Танцях із зірками

Вона додала, що до десятого ефіру їй допомогло дійти завзятість і щоденна важка робота. Всупереч проблемам зі здоров’ям, всупереч відмови на час від своєї сім’ї. Вона змогла це зробити і бажає всім, якщо не виходить, більше пробувати і працювати.

Таким чином, в шоу залишилося 5 пар. Чим ближче до фіналу, тим більше загострюється боротьба. Тому не забувайте підтримувати своїх кумирів, щоб дати їм можливість перемогти.

Популярне

Схожі статті

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.

Донька Романа Сасанчина спить взута у чоботи: дружина переможця “Голосу” сказала – щоб гарно носились

Відомий український артист Роман Сасанчин разом із дружиною Іванною виховують спільну доньку. Виявилось, що насправді дівчинка спить, взута в чоботи.