Ольга Фреймут та Ілля Падзіна на “Танці з зірками” 1 листопада 2020 року – їх останній танець на проекті

За рішенням глядачів і суддів в десятому прямому ефірі шоу "Танці з зірками" залишила пара Ольги Фреймут і Іллі Падзіни.

Дане рішення стало несподіваним, адже фанати до останнього вірили – Оля – фаворит цього проекту. І вона повинна дійти хоча б до півфіналу. Але правила шоу досить жорсткі, і все чесно, тому результати такі.

Юрій Горбунов зазначив, що Фреймут дуже старалася, і з кожним новим ефіром показувала щось нове

Ви самі можете порівняти її найперше виступ – той самий фокстрот, який вони танцювали у дворі заміського будинку, коли у обох був підтверджений діагноз коронавірус.

Як сказала тоді Кухар, руху у Олі були дуже скуті і дитячі, нібито вона виступає під час дитячого свята.

Але вже через майже 2,5 місяці Фреймут стала більш гнучка й витончена. Мабуть, молодий Ілля Падзіна дійсно добре на неї вплинув.

Таким чином, в шоу залишилося 5 пар. Чим ближче до фіналу, тим більше загострюється боротьба. Тому не забувайте підтримувати своїх кумирів, щоб дати їм можливість перемогти. Це можна зробити під час прямого ефіру щонеділі з 21:00. Шоу можна подивитися на телеканалі 1 + 1.

Популярне

Схожі статті

Що спільного між політикою та сценою? Артисти-депутати: Злата Огнєвіч, Святослав Вакарчук, Ада Роговцева

Що об'єднує політику та сцену, окрім загальної сфери суспільного життя? Одним із ключових аспектів є їхній величезний вплив на широкі маси громадян.

Поживно, смачно та недорого! Знаменита закуска, яку готую на кожне свято: рулет зі свинячої рульки. Рецепт

Рулет зі свинячої рульки виходить неймовірно смачним, а готується без клопоту. Якщо ви шукаєте оригінальну закуску на святковий стіл, то рекомендуємо цей рецепт!

Духові пиріжки з сирного тіста із джемом: мій чарівний рецепт, коли зненацька захотілось солоденького

У сучасному темпі життя навіть хвилини стають ціннішими, ніж будь-коли. Тому мистецтво швидкого та простого готування стає необхідністю, через що сьогоднішній рецепт солодкої випічки є актуальним.