Дружина Кошового приголомшила новою зачіскою — сюрприз для чоловіка: тепер лисих в родині кварталівця стало більше

З відходом Володимира Зеленського в політику пост керівника студії «Квартал 95» зайняв "лисий". На цьому сюрпризи для нього не закінчилися, адже дружина Кошового приголомшила чоловіка новою зачіскою.

Євген і Ксенія одружилися в 2007 році, сам гуморист запевняє, що закохався в неї з першого погляду. В одному зі своїх інтерв’ю кварталівець зізнався, що нинішня дружина полонила його тим, що не кидалася на шию, хоча «Вечірній квартал» був популярний вже тоді.

Евгений Кошевой с женой Ксенией
Євген Кошовий з дружиною Ксенією

Зараз щаслива пара виховує двох дочок — 12-річну Варвару, дівчинка встигла засвітитися на телебаченні в проектах «Розсміши коміка», «Голос. Діти» і «Ліга Сміху», а також 6-річну Серафіму, у якої ще все попереду.

Варвара и Серафима
Варвара і Серафіма

Не можна не відзначити, що героїв статті в числі іншого поєднало особливе почуття гумору. Як підтвердження можна привести недавню Instagram-Stories Ксенії, де вона постала перед користувачами соцмережі з блискучою лисиною і густими бровами. У підписі до фото дружина коміка пожартувала, що це у них сімейне.

Скриншот из Instagram Ксении Кошевой
Скріншот з Instagram Ксенії Кошової

Судячи з усього, Кошова приміряла на собі віртуальну Insta-маску, яка позбавила її красивого волосся, щоб повеселити не тільки підписників, а й коханого чоловіка. Можна не сумніватися в тому, що їй це вдалося.

Втім, сам Євген теж любить посмішити шанувальників в соціальних мережах. Вчора він поділився пародією на журналіста і телеведучого Савіка Шустера, поставши перед камерою з непропорційно величезними вухами і очима.

Для тих, хто не знає, чий гавкіт чути на фоні відео — це щеня породи чіхуахуа на прізвисько Чилі, яке зовсім недавно стало п’ятим членом дружної родини Кошових.

Популярне

Схожі статті

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.

Остапчук повів дружину на базар – 1,5 кг полуниці, 0,5 кг малини, 0,5 кг абрикос, 1 кг черешні. Скільки грн?

Особисте життя Володимира Остапчука завжди було яскравим і цікавим. Після двох шлюбів український телеведучий одружився втретє. Його обраниця молодша за нього на 16 років, а їхнє спільне життя дивує.

Усі мої подруги на дієті обожнюють мене: суфле без зайвих калорій. За смаком виходить як дорогий десерт

Смачне й таке ніжне домашнє суфле не просто ідеально доповнить ваше вечірнє чаювання, але й дозволить створити фігуру мрії. Розповідаємо про по-справжньому казковий рецепт.