Влад Яма нарешті відростив собі волосся. Тепер виглядає як в молодості (ФОТО)

Відомий танцюрист і суддя проекту "Танці з зірками" Влад Яма з'явився на проекті з новою густою шевелюрою. Він вибрав для себе образ шатена.

Глядачі змогли побачити його перетворення в десятому прямому ефірі, присвяченому Хелловіну. Там усі судді вбралися в страхітливі костюми, і навіть провідні приміряли на себе розбурхують кров костюми.

Шанувальники відзначили, що густа темна шевелюра дуже пасує Владу Ямі, і робить його молодшим

Влад Яма в новому образі
Влад Яма в новому образі

Фішка Влада – це його лиса голова і борода. Мабуть, саме за це його полюбила дружина Лілія. І саме на такий образ свого часу клюнула красуня Наталя Могилевська, яка потім кілька місяців “каламутила ” з Владом.

Мало хто знає, але в молодості у нього на голові було волосся. Правда, не такі темні, як в цьому прямому ефірі. Самі подивіться, схожість вражає, але з зачіскою Влада Яму навіть не впізнати.

Влад Яма з волоссям
Влад Яма з волоссям

А як ви думаєте, чи йде йому шевелюра? У коментарях прихильники відзначили, що, незважаючи на страхітливий костюм, Влад нібито помолодшав.

Популярне

Схожі статті

Спробуйте один раз – будете робити постійно. Простий рецепт приготування сирних пончиків: тануть у роті

Повітряні пончики – дуже смачний десерт з кисломолочного сиру, який з легкістю можна приготувати вдома. Рецепт простий і зрозумілий, а смак виходить неперевершеним.

На цю вечерю прибігають навіть сусіди. Просто, але як же смачно виходить: курячий суп із сирними кульками

Суп - це знайома всім проста і смачна страва, яка також вважається корисною. Сьогодні ми підготували незвичайний рецепт курячого супу з сирними кульками, який сподобається кожному з першої ж спроби.

Беру курку та помідори і готую геніальний салат: оригінальний рецепт з доступних продуктів на свято

Приготуйте цю страву один раз і ви будете робити її постійно. З найпростіших продуктів виходить оригінальний салат, який з легкістю стане зіркою святкового столу.