Андрій Джеджула розповів про сварки з прийомною дочкою, які мало не привели до розлучення з другою дружиною

Ми звикли бачити популярного шоумена Андрія Джеджулу завжди оптимістичним і усміхненим, але мало хто знає, через які труднощі в особистому житті він пройшов.

Сімейна ідилія ледь не зруйнувалася після ряду конфліктів з дружиною Юлією, коли пара вирішила розлучитися після такої пропозиції з боку дівчини. Шлюб вдалося зберегти тільки дивом – спільними зусиллями заради спільного майбутнього.

Андрій Джеджула, Юлія, її дочка Ангеліна і син Андрія Даніель від Санти Дімопулос
Андрій Джеджула, Юлія, її дочка Ангеліна і син Андрія Даніель від Санти Дімопулос

Поділився шоумен життєвими негараздами минулих років в рамках програми «Зоряний шлях» на каналі «Україна». До розлучення через 2 роки після весілля привели нерозуміння з дружиною і її дочкою від першого шлюбу. Пара навіть роз’їхалася на місяць і обірвала всі зв’язки, але це розставання пішло на користь – обидва зрозуміли, що до остаточного прощання не готові, хай ніхто і не поспішав миритися.

Юлія Джежула з дочкою Ангеліною
Юлія Джежула з дочкою Ангеліною

Зрештою, Андрій першим вибачився за конфлікти – але він дякує Юлію за перший крок до примирення, адже це вона написала йому по якомусь побутовому питання. Тепер їх союз знову міцний і вже позбавлений колишніх проблем – обоє з подружжя винесли для себе уроки. Незабаром після возз’єднання Джеджула дізнався, що стане батьком – він поділився новиною про вагітність Юлії дівчинкою з читачами в соціальних мережах.

Андрій Джеджула і Юлія чекають на другу дитину
Андрій Джеджула і Юлія чекають на другу дитину

Популярне

Схожі статті

Легендарний торт “Прага” за домашнім рецептом. Неймовірно смачно: готую на замовлення, хоча може кожен

Від торта "Прага" неможливо відірватися. Якщо зробити десерт удома, то вийде ще кращий, аніж магазинний. Коржі шоколадні, трішки вологі, крем вершковий зі згущівкою та абрикосове варення.

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.