За ким психлікарня плаче – зірки, які лікувалися у психіатра: Кіркоров, Лоліта, Данилко та інші знаменитості

Від постійного стресу, зміни амплуа і уваги до своєї персони психіка знаменитостей часто не витримує тиску - навіть найстійкіші зірки на застраховані від діагнозу в сфері психіатрії. А адже творча діяльність артиста вимагає повної віддачі! Так і вийшло, що незважаючи на славу і нечувані багатства, знаменитим людям теж доводиться лікуватися в психіатричних лікарнях.

Когось туди доводить алкоголь, у багатьох психіка не витримує навантаження, а хтось просто використовує такий «відпочинок» як спосіб привернути до себе увагу і влаштувати сенсацію.

Тетяна Догілєва

Тетяна Догілєва
Тетяна Догілєва

Актриса відноситься до першого типу – її підвела алкогольна залежність. Вона напивалися до нестями тижнями до ряду і не могла вже контролювати свій стан, тому довелося вдаватися до допомоги досвідчених наркологів. Але професіоналам вдалося допомогти актрисі медикаментозним лікуванням.

Віктор Сухоруков

Віктор Сухоруков
Віктор Сухоруков

З діагнозом «біла гарячка» в клініку ім. Бехтерева потрапив Віктор Сухоруков. Важкі знімальні графіки, глибокі ролі, втрата колег по фільмах «Брат» і «Брат-2» похитнули світогляд актора – і він не знайшов кращого виходу, ніж «розслаблятися» алкоголем. Коли справа дійшла до випивки прямо на зйомках (Віктор переливав спиртне в непрозорі пляшки кефіру), близькі допомогли Сухорукову зробити крок назустріч одужанню – погодитися на госпіталізацію.

Олександр Домогаров

Олександр Домогаров
Олександр Домогаров

Алкоголь довів до психлікарні і Олександра Домогарова. Привабливого акторові довелося зробити паузу в кар’єрі через душевних мук, яка плавно перетекла в справжній особистісний криза в купе з пристрастю до алкоголю. Лікування, на щастя, допомогло і йому.

Влад Топалов

Влад Топалов
Влад Топалов

А ось Влада Топалова до психіатрів призвів не алкоголь, а наркотики – він поступив в лікарню в настільки важкому стані, що стояло питання зовсім про «останні дні життя». Вплив наркотиків порушив функціонування внутрішніх органів, відновитися повністю співак уже ніколи не зможе – після «виходу» з будь-якими залежностями він рішуче закінчив і чітко дотримується терапії лікарів.

Лоліта Мілявська

Лоліта Мілявська
Лоліта Мілявська

Харизматична Лоліта Мілявська впала в депресію через невдале кохання – в московські психіатричні заклади вона надходила двічі, обидва рази на грунті душевних страждань. Вперше вони були викликані розлученням з Олександром Цекало, вдруге депресія повернулася з-за розставання з Олександром Зарубіним.

Філіп Кіркоров

Філіп Кіркоров в клініці
Філіп Кіркоров в клініці

«Король російської естради» Філіп Кіркоров колись страждав від нападів раптової, безпричинної агресії – і довго не здогадувався про це, поки наслідки не стали очевидні оточуючим. Справа в тому, що напади забувалися самим Філіпом, і він міг не помітити, як нашкодив чогось. Але от коли справа почала стосуватися інших людей – як пояснив сам Кіркоров, його сутички з колегами і побиття Марини Яблокової трапилися саме в рамках нападу, – тут уже співак сам жахнувся і добровільно здався на лікування в ізраїльську психіатричну клініку.

Олексій Кортнєв

Олексій Кортнєв
Олексій Кортнєв

Соліст групи «Нещасний випадок» потрапив до психіатричної лікарні при загадкових обставинах – в медичній карті значиться «нервове перенапруження» на тлі виключення з МГУ, але є підозри, що співакові просто не подобалася ідея відправки в армію. У будь-якому випадку, 1987 рік для музиканта точно був складним – ще невідомо, не сподобалося б йому в армії більше, ніж в лікарні.

Сергій Жигунов

Сергій Жигунов
Сергій Жигунов

Роман з партнеркою по «Моїй прекрасній няні» Анастасією Заворотнюк не приніс Сергію Жигунову нічого хорошого – тільки розлучення з дружиною і напрямок на психіатричне лікування. Депресія через сердечних переживань (не міг пробачити собі зраду) довела до проблем зі здоров’ям, тому сам актор не став відмовлятися від путівки в госпіталь ім. Вишневського. Після повернення Сергій кинув Заворотнюк і повернувся до дружини.

Андрій Данилко

Андрій Данилко
Андрій Данилко

Сміливості виступу Вєрки Сердючки на «Євробаченні» захоплювалися багато – в 2007 Україна ще підтримувала дружні стосунки з Росією, тому гучне «Раша, гудбай!» дуже не сподобалося східного сусіда. Всі російські гастролі швидко скасували, преса заклювала, доходи впали – Данилко впав у депресію, сильно схуд. Допомогло лікування в Австрії – повернувся незмінний оптимізм, з яким можна все пережити.

Баррі Алібасов

Баррі Алібасов
Баррі Алібасов

Причиною госпіталізації нібито стало нестабільний стан продюсера, що похитнулося на тлі прийнятих препаратів і скандалу навколо розлучення з Лідією Федосеевій-Шукшиній. Після медогляду лікарі відправили його до психіатрів. У лікарні він провів більше 2-х місяців.

Олена Бонд

Олена Бонд
Олена Бонд

Життя актрис «дорослих» фільмів навряд чи назвеш безтурботним – все-таки подібну психічне навантаження і відсутність будь-якого особистого простору важко винести. І нехай знайомство з депутатом Юрієм Мамоновим принесло в долю Олени Бонд багато грошей і мінімум турбот, через депресію на грунті особистих переживань матеріальне її вже не радувало. Мамонов не став довго терпіти під носом сумну «ляльку» і відправив її розбиратися з проблемами самої – мовляв, він будь-які мрії її виконував, а їй наплювати, так що жіноча логіка йому незрозуміла. Так Олена і вирішила спочатку підлікувати голову перед початком нового життя, після чого кинула порно-індустрію і зажила самим непримітним чином.

Популярне

Схожі статті

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.

Остапчук повів дружину на базар – 1,5 кг полуниці, 0,5 кг малини, 0,5 кг абрикос, 1 кг черешні. Скільки грн?

Особисте життя Володимира Остапчука завжди було яскравим і цікавим. Після двох шлюбів український телеведучий одружився втретє. Його обраниця молодша за нього на 16 років, а їхнє спільне життя дивує.

Усі мої подруги на дієті обожнюють мене: суфле без зайвих калорій. За смаком виходить як дорогий десерт

Смачне й таке ніжне домашнє суфле не просто ідеально доповнить ваше вечірнє чаювання, але й дозволить створити фігуру мрії. Розповідаємо про по-справжньому казковий рецепт.