Унікальне явище на небі: велике з’єднання Сатурна і Юпітера – нова Віфлеємська зірка

З'єднання двох найбільших планет Сонячної системи буває раз на кілька століть і тепер нам надана унікальна возвожность бачити це унікальне явище.

Подія відбудеться 21 грудня 2020 року, в День зимового сонцестояння, що подвоює його астрологічну силу.

Що кажуть історики

Останній раз Юпітер і Сатурн з’єднувалися на небі за часів Галілео Галілея в липні 1623 року, але тоді ці планети зійшлися на тлі сонячного диска і люди його просто не змогли бачити. В той день помер Папа Римський Григорій XV. Перед цим планети з’єдналися в березні 1226 року – цей період теж був позначений значущими подіями – Чингісхан завоював Азію і був названий самим великим правителем світу, він почав похід на Європу.

Віфлеємська зірка
Віфлеємська зірка

Ще раніше Юпітер і Сатурн об’єдналися в день народження Христа, це було добре помітно на небі і явище отримало назву Віфлеємська (Бетлегемская) зірка. Саме по ній орієнтувалися волхви, прийнявши її за знамення народження божественного сина.

Що кажуть астрономи

21 грудня 2020 року планети Юпітер і Сатурн наблизяться один до одного на найкоротшу відстань в історії – між ними буде 730 мільйонів кілометрів. А від Землі до Юпітера – 890 мільйонів. Орбіти Юпітера і Сатурна в тій площині, що ми бачимо з Землі, практично співпадуть, що значно посилить яскравість світіння, буде видно навіть найбільші супутники планет. При ясному небі це можна буде спостерігати без спеціальних пристосувань у лінії горизонту в південно-західній частині неба. Триватиме явище цілих 5 діб.

Злиття Юпітера і Сатурна
Злиття Юпітера і Сатурна

Явище вже назвали новою Віфлеємської зіркою.

Що кажуть астрологи

Велике з’єднання Юпітера і Сатурна відзначено ще й унікальним нумерологічним змістом – 21.12.2020 о 21:21. Після нього почнеться новий 20-річний планетарний цикл, який використовується для вивчення історичних періодів. Таке злиття в астрології носить назву “цикл влади” або “цикл царів”, а також вже отримало позначення “фатальне”, тому що відбудеться в знаку Водолія. Воно надасть дуже сильний вплив на багато сфер людського життя.

Вплив сполуки Юпітера і Сатурна на людину
Вплив сполуки Юпітера і Сатурна на людину

Астрологи радять:

  1. 21.12.2020 рівно о 21:21 (за київським часом) загадати бажання і озвучити його в космос.
  2. Ця дата – ідеальна для будь-якого нового починання – воно буде успішним.
  3. Дні великого злиття дозволяють без зусиль позбутися від шкідливих звичок – просто треба захотіти і прийняти тверде рішення.
  4. Можна також без зусиль позбутися гнітючого вантажу – в емоціях, відносинах, в матеріальному плані. Всі непотрібні і зламані речі треба урочисто викинути – і в життя прийде нове.

Поставте собі нагадування, щоб не пропустити подія, яка не кожному дано бачити в своєму житті.

 

 

 

 

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.