Місячний календар стрижок на серпень 2022: сприятливі дні, в які найкраще стригти волосся

Астрологи поділилися інформацією, коли найсприятливіші дні у серпні для зміни зачіски. На тих, хто встигне зробити стрижку до 8 серпня, чекає везіння у фінансових справах.

Небагато людей вірять у те, що дотримуючись порад місячного календаря можна змінити своє життя. Але факт про те, що Місяць має вплив на все живе на нашій планеті, залишається фактом. Питання, коли краще зробити стрижку в серпні 2022 року, втратить актуальність, варто лише запам’ятати сприятливі дні.

Календар сприятливих днів для стрижок у серпні 2022

Для зміни зачіски цього місяця підійдуть лише чотирнадцять днів, варто запам’ятати кілька дат. 8 серпня має магічну силу, безпосередньо пов’язане з енергією волосся. Якщо встигнути зробити стрижку саме до цього дня, то зміниться не лише зовнішній вигляд, а й внутрішній світ людини. Дата 08.08. наділяє людину силою інтуїції та передбачення, що допоможе реалізуватися у фінансовій сфері.

Місячний календар стрижок у серпні 2022

Швидше за все, вдалими для стрижки будуть наступні дні: 2, 3, 5, 7, 11, 12, 14, 17, 21, 22, 28, 29, 30. Крім того, можна визначити загальні тенденції, що впливають на перебіг подій в серпні, вони здатні вплинути на самопочуття та загальний стан людини. Знаючи особливості періодів, можна заздалегідь спланувати важливі справи. В серпні місяць зростатиме з 1 по 11 і з 28 по 31 серпня, спадатиме – з 13 по 26 серпня. Звичайно, маніпуляції з волоссям краще не робити у спадну фазу Місяця. Непридатні дні для будь-яких маніпуляцій із волоссям: 15, 16, 20,24 та 27 серпня.
Загальна характеристика окремих періодів місяця:

  • з 1 по 7 серпня – сприятливий період для професійного догляду чи лікування захворювань волосся;
  • з 8 по 14 серпня – період, коли потрібно бути обережним з волоссям, є небезпека завдати непоправної шкоди;
  • з 15 по 21 – стрижка може уповільнити зростання волосся, можна обмежитися лише видаленням кінчиків;
  • з 22 по 31 серпня – сприятливий період для зміни стрижки, кардинальних змін, сміливих рішень.

Довіряти астрологам у питаннях краси власного волосся чи ні, справа, звичайно, за кожним. Але безперечно, дотримуючись місячного календаря стрижок можна поліпшити стан волосся або сповільнити його ріст.