Що чекає на міста України найближчим часом: астрологи розійшлися в думках щодо термінів війни

Астрологи дають різний прогноз щодо закінчення війни в Україні. Більшість тарологів та екстрасенсів кажуть, що до кінця 2022 року будуть обстріли та зіткнення.

Ми живемо у час, коли сигнали тривоги вже не так лякають, як раніше. Це свідчить про жахливий факт – ми всі звикли жити у стані війни. Тарологи та екстрасенси зробили прогноз на серпень і розповіли, які міста України будуть наражатися на найбільшу небезпеку. Думки езотериків розходяться, давайте їх порівняємо.

Що чекає на міста України найближчим часом
Що чекає на міста України найближчим часом

Анна Єфремова

Впевнена, що перемога за Україною. Росія не зможе більше захопити українські території, у військовому плані отримає потужну відповідь українських військових. Експерт розповідає, що ще кілька місяців будуть обстріли та прильоти в містах України, росіяни не перестануть знищувати прифронтові території. За словами Єфремової, третій світовій війні немає місця цього року. Але так звані “спалахи” агресії спостерігатимуться у різних частинах світу.

Людмила Хомутовська

Таролог запевняє, що українським військовим випала карта удачі, хоча їм зараз дуже важко утримувати російські війська на лінії фронту. Проте головне завдання ЗСУ – стояти на місці і не відступати. На думку Хомутовської, через деякий час ми дізнаємось про таємницю. Це пов’язано з фінансами та нашою державою.

Ангеліна Вакуліна

Екстрасенс розповідає, що бачить багато обстрілів міст, не лише прифронтових, а й тих, що знаходяться в окупації. Вона навіть закликає евакуюватись мешканців Нової Каховки та Херсонської області. Експерт бачить біль, зраду, шантаж, сльози. Проте Вакуліна впевнена, що окупанти дуже скоро отримають покарання.
Нагадаємо, що мольфарство, астрологія, нумерологія та інші псевдонауки не можуть давати достовірну інформацію, а лише передбачають можливі події. Така інформація не несе повної достовірності та скоріше носить розважальний характер.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.