Найщасливіший день у 2023 році за гороскопом: астрологи назвали дату і знаки Зодіаку, яким поталанить

Безперечно кожному хочеться, аби Доля була до нього прихильна. Астрологи розповіли, кому зі знаків Зодіаку цього року пощастить найбільше та який день для них виявиться особливо щасливим

За прогнозами астрологів, Новий рік для багатьох стане переломним і в особистому, і в професійному житті. Для декого він пройде більш-менш спокійно, а комусь варто готуватись до злетів та падінь. Головний символ 2023 року – Чорний Водяний Кролик. До кого пухнаста тваринка буде особливо прихильною та кому принесе багато щастя, читайте в матеріалі.

Овен – 16 травня

Усім Овнам варто чекати хороших новин, особливо 16 травня. До цього дня Юпітер не покидатиме вашого знаку зодіаку. Хоча спершу вам може здаватись, що це – погано, варто зауважити, що для вас такі звістки є особливо втішними. До середини останнього місяці весни життя протікатиме спокійно, а ось вже з 16 травня ви маєте шанс підвищити дохід, розширити особисте майно та покращити стосунки зі своїми близькими.

Найщасливіший день для знаків зодіаку 2023 року
Найщасливіший день для знаків зодіаку 2023 року

Телець – 16 травня

Ще один щасливчик – Телець. Оскільки 16 травня планета Юпітер покидає Овнів, вона входить у Тельців. Приземлені та практичні за своєю природою Тельці відчують на собі вплив планети, адже вона ніби підійме вас над землею. Весняний і літній період буде особливо продуктивним для Тельців на робочому фронті – вас чекають злети в кар’єрі.

Рак – 30 серпня

Останній місяць літа і перший місяць осені стануть особливо щасливими для представників водної стихії. Так, астрологи обіцяють, що з 30 серпня в Раків почнеться період рішучості та сміливості, а це означає, що майже у всіх сферах життя вдасться досягти успіху. Особливу увагу знавці радять звернути на кар’єру та взаємини з близькими людьми – покращити ситуацію на цих двох фронтах вдасться найбільше.

Найщасливіший день 2023 року
Найщасливіший день 2023 року

Діва – 1 квітня

За прогнозами астрологів, найщасливіший період 2023 для Дів буде з настанням другої чверті року, яка починається 1 квітня. Тоді існує можливість покращити та вивести на новий рівень романтичні стосунки, а також вирушити у подорож і скористатись діловими можливостями. Загалом, яким сміливим не здавалася б ваша ідея, ви точно зможете її втілити.

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.