Як самостійно визначити порчу за допомогою води і сірників: розшифровка результату

Коли в житті проблеми, все не складається, неможливо вилізти з болячок, старі люди кажуть про пристріт або псування. Вірити чи не вірити - особиста справа кожного.

Але часто навіть немає ніякого зрозумілого пояснення того, що відбувається, як тільки вплив недоброзичливців і заздрісників – вільне чи мимовільне.

Можна піти до якоїсь бабці-відунки, а можна самостійно перевірити, чи не навів чи хтось порчу. Цей старовинний і простий спосіб, за словами обізнаних людей, досить точний.

Як робити

Для ритуалу необхідно мати склянку чистої води, бажано джерельної, а якщо з крана – її треба добу відстояти, але не в склянці, а іншій посудині. Знадобляться також два звичайні сірники, без вад, рівні, з сірчаними головками однакового розміру.

Перед перевіркою треба поставити перед собою склянку і ці два сірники, закрити очі, заспокоїтися і подумки поставити собі питання:

Чи є на мені сліди чужорідного енергетичного впливу?

Або ж просто:

Чи є на мені псування?

Далі очі відкрити, взяти сірник за чистий кінець своєї головною рукою (правші – правою, лівшам лівої), піднести її до води вертикально в 4-5 сантиметрах від поверхні прямо посередині склянки. Знову закрити очі, задати собі подумки те ж питання і відпустити сірник.

Подивитися, як він крутиться на воді, потім точно так вчинити і з другим.

Коли рух на поверхні повністю припиниться, можна приступати до тлумачення по взаємному розташуванню сірників.

Є при базових положення:

  • без контакту;
  • дотик;
  • перетин.

Якщо сірники не стикаються – ніякого чужорідного впливу немає. Коли вони зупинилися паралельно один до одного – це свідчить про сильну здорову енергетику і цільну ауру. Якщо в житті є проблеми або захворювання, від них легко можна позбутися, просто змінивши спосіб життя.

Якщо сірники тільки стикаються один з одним, це говорить що чужий вплив є, але він не спеціально наведений, звичайний пристріт.

сірники стикаються
Сірники стикаються

Такий вплив може заробити кожен – під час сварки, в сварці в черзі або громадському транспорті, при тісному спілкуванні з поганою людиною. Від такої напасті позбутися теж досить легко – молитвами, медитацією, енергетичної чищенням карми.

Пересічні сірники говорять про цілеспрямовано наведене псування.

перетин сірників
Перетин сірників

По тому місцю, де вони перетинаються, можна визначити той енергетичний центр, на який наведена порча.

Рівні впливу

Зробити це так. Нижня сірник – це ви. Головка – це голова, а деревну частину треба умовно розділити на 6 зон – вийде 7 енергетичних точок, за кількістю чакр.

Щодо накладення визначаються такі рівні:

  1. Найнижчий – хтось зазіхнув на центр життєвої сили. Це проявляється у втраті сенсу життя, депресії, суіцідіальних думках. У здоров’я – хвороби репродуктивної сфери, відсутність дітей, захворювання нирок.
  2. Другий знизу рівень – поразка сексуального центру. Це найчастіша псування, так як застосовується в приворот і одворотах. У здоров’я проявляється відсутністю сексуального потягу або навпаки – його неприродні прояви, порушення в роботі систем виводу продуктів життєдіяльності, а також, проблеми з ногами.
  3. Якщо верхній сірник наклалася на нижній по центру, це говорить про те, що негатив направлений на статус, хтось намагається зруйнувати авторитет, відібрати близьких, залишити в самоті. Виявляється в складнощах в особистому житті і кар’єрі, безшлюбності, хворіють такі органи як шлунок, печінка, жовчний міхур, підшлункова залоза.
  4. Секція вище половини – це серцевий центр. Псування приводить до втрати інтересу до життя, немає задоволення ні від чого, порушуються всі зв’язки з близькими і рідними людьми. Призводить до захворювань серцево-судинної системи, крові та пригніченому імунітету – до частих застуд, запалень.
  5. Поразка цього рівня впливає на дихальні функції – хворіють органи дихання, з’являється постійне невдоволення життям, оточенням, хочеться піти і сховатися від усіх.
  6. Знаходиться відразу під головкою нижнього сірника. Вражені глотка і гортань, щитовидна залоза. Викликає різкі спалахи гніву, аж до насильства.
  7. Якщо верхній сірник ліг на головку нижнього – це вплив на розум, ментальну сферу, закритий доступ до інформації, з’являється байдужість, несприйнятливість до зовнішніх подразників, небажання щось робити. У таких випадках часто болить голова, є проблеми з очима, слухом, нюхом.

При наявності цілеспрямованої псування самостійно від неї позбутися складно, практично неможливо – слід звернутися в перевірених фахівців з езотерики.

Схожі статті

Беру солоні огірки і готую геніальний салат! Смачний рецепт з простих продуктів до посту і не тільки

Цей салат з солоними огірками виходить не лишем смачним і соковитим, а й ситним і поживним. Його можна готувати в піст і на кожен день. Рецепт дуже бюджетний.

Стакан борошна і 1 яйце: щоранку роблю такі ліниві пиріжки чоловіку з собою на роботу. Розходяться на ура

Такі ліниві пиріжки ідеально підійдуть для сніданку, чи перекусу. Готуються вони дуже швидко з доступних продуктів. Начинку для таких пиріжків ви можете міняти за власним смаком.

Тітка з села навчила готувати кров’янку без кишки. Спробувала і закохалася в рецепт: таке є лише в Україні

Якщо ви ще не готували кров'янку без кишки, рекомендуємо спробувати! Такий рецепт точно сподобається, адже не поступитися класичному варіанту.