Боброва Місяць 2020: коли українці зможуть побачити повний місяць і чому метеозалежним варто остерігатися

В останній день осені вночі українці зможуть очікувати таке рідкісне явище, як "боброва місяць " або ще "морозна місяць ".

Це означає, що навколо місяця в зоряному небі буде видно така собі сфера білого кольору.

За інформацією науковців Українського державного центру, так зване “Боброве ” повний місяць цього року почнеться о 9.32 по світовим часом.

Чому Місяць називається “бобровий?

Таку назву дане явище отримало через те, що в кінці зими зазвичай бобри активізували свою діяльність, пиляли дерева, будували греблі. Це через те, що насуваються холоди, і тварини намагаються закінчити свої греблі в процесі підготовки до зими.

Чому Боброва Місяць так називається
Чому Боброва Місяць так називається

Варто зазначити, що такі явища можуть породжувати магнітні бурі, через його у людей, які страждають на метеозалежність, може спостерігатися слабкість, дратівливість, сонливість або навіть агресія.

До слова, 14 грудня цього року буде повне сонячне затемнення. Це досить несприятливий день для багатьох знаків зодіаку, тому слід відмовитися від серйозних рішень, угод, кроків, покупок і зміни свого життя (звільнення, прийняття на роботу, початок / закінчення відносин, кредити і так далі).

Метеоспеціалісти відзначають, що будь-який день затемнення можна використовувати як собі на користь, так і на шкоду. Адже саме від настрою, готовності приймати рішення і відкидати їх, залежить майбутнє людини. І день затемнення нерідко стає поворотним у долі людини. Вважається, що йде все старе і непотрібне, розчищається простір для нових можливостей.

Схожі статті

Беру солоні огірки і готую геніальний салат! Смачний рецепт з простих продуктів до посту і не тільки

Цей салат з солоними огірками виходить не лишем смачним і соковитим, а й ситним і поживним. Його можна готувати в піст і на кожен день. Рецепт дуже бюджетний.

Стакан борошна і 1 яйце: щоранку роблю такі ліниві пиріжки чоловіку з собою на роботу. Розходяться на ура

Такі ліниві пиріжки ідеально підійдуть для сніданку, чи перекусу. Готуються вони дуже швидко з доступних продуктів. Начинку для таких пиріжків ви можете міняти за власним смаком.

Тітка з села навчила готувати кров’янку без кишки. Спробувала і закохалася в рецепт: таке є лише в Україні

Якщо ви ще не готували кров'янку без кишки, рекомендуємо спробувати! Такий рецепт точно сподобається, адже не поступитися класичному варіанту.