Коли День осіннього рівнодення 2021: які є традиції і що не можна робити

Вже скоро буде День осіннього рівнодення, після якого вечора будуть довшими і холодніше. Коли це трапиться і які традиції є в цей день?

Головний “день сили осені ” – саме так називають цей день. 22 вересня 2021 року – день осіннього рівнодення. Як відомо з назви, в цю дату денний цикл дорівнює нічному. Дана дата особлива не лише з цієї точки зору, а ще й з точки зору нумерології – 22 вересня 2021 року о 22:20 настає енергетично сильна момент – сім двійок зібралися в одну точку і направили свою силу на поліпшення становища певних знаків.

Зокрема, це час сприятливо позначиться на Дів, Терезах, Стрельцах, Рибах і близнюках. Особливі зміни чекають представників цих Знаків Зодіаку у фінансовій сфері та особистому житті.

Заборони на День осіннього рівнодення

День осіннього рівнодення
День осіннього рівнодення

Щоб не гнівити долю, потрібно дотримуватися деяких чітких правил. Є ряд заборон, які допоможуть вам зберегти все добре, що є зараз. Зокрема, 22 вересня коштує не планувати якісь серйозні звершення, а навпаки – підводити підсумки і робити висновки.

Як і в будь-який інший енергетично сильна день, важливо відмовитися від сварок, конфліктів, з’ясувань відносин. Навіть якщо вас хтось дуже сильно провокує або ображає, намагайтеся не реагувати для цього. Адже день рівнодення – це день накопичення енергії. Якщо ви будете накопичувати погану енергію, то саме погана і буде потім вас переслідувати.

Що потрібно зробити до 22 вересня

Якщо у вас були справи, які ви давно хотіли зробити, але все ніяк руки не доходили, то 22 вересня – саме час.

Крім того слід очистити простір в будинку, прибравши його від мотлоху.

Сплануйте справи на осінь і зиму, поставивши реальні завдання, які ви зможете дійсно виконати.

Схожі статті

Усього 3 інгредієнти, 15 хв часу і готовий дієтичний десерт: з сиром, фруктами, але без борошна та крохмалю

Коли не хочеться вмикати духовку, а солоденького кортить скуштувати, приготуйте легкий десерт. Готується все дуже просто всього з 3 інгредієнтів. Фігурі не зашкодить.

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.