Ворожіння з суботи на неділю: на судженого, на прибуток, на здоров’я

Вважається, що ніч з суботи на неділю кожного тижня може допомогти вам правильно загадати бажання і розставити життєві пріоритети.

Як кажуть експерти, найкраще ворожити перед сном. Так би мовити, загадувати свої найпотаємніші бажання під подушку.

У цій статті “Одна хвилина ” розповість вам, які є ворожіння і що потрібно робити, щоб все збулося.

Ворожіння на судженого – майбутнього чоловіка

Ворожіння на Різдво
ворожіння

Це найбільш частий запит серед незаміжніх дівчат. Щоб поворожити, ввечері в суботу незаміжні дівчата заплітають косу, кладуть під подушку гребінець, кажучи: “Суджений-ряджений, причеши мені голову “.

Другий варіант – взяти гральні карти, дістати звідти чотирьох Вальт і покласти з також під подушку зі словами: “Хто мій суджений, хто мій ряджений – той хай присниться уві сні.

Ворожіння на прибуток

Якщо ви хочете примножити свій фінансовий стан, тоді в ніч з суботи на неділю треба покласти кілька монеток в стакан з водою, а потім поставити його на підвіконня до ранку. Кажуть, це найдієвіший і перевірений метод!

Ворожіння на здоров’я

Якщо ви хочете загадати собі міцне здоров’я, тоді на вікно біля ліжка покладіть нарізане яблуко. Однак вранці зверніть увагу – якщо яблуко за ніч зіпсувалося, то обов’язково зверніть увагу на свій організм або навіть сходіть до лікаря.

Популярне

Схожі статті

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.

Таку вечерю можна подати на свято. Від цього рецепта неможливо відмовитися: картопля з часниковою заправкою

Усі ми любимо смажену картоплю. Це проста, але при цьому смачна і ситна страва. Сьогодні ми підготували рецепт незвичайної та пікантної картоплі з часниковою заправкою, який підійде навіть на свято.