Заговори на здоров’я і від семи бід, які бажано читати в обід

Що таке заговори? Їх придумали люди, саме тому їх прийнято вважати народними молитвами.

Які змови необхідно читати на здоров’я і від семи відомих бід:

«Змова читаю, особа умиваю. Нехай буде удача, нехай буде 3 удачі, а краще 4 і п’ять. Не боюсь попросити знову ».

«За здоров’я п’ю в обід води і прошу у Господа любові, чистою і прозорою, як вода, щоб вилетіла мене від ненависті вогню».

«Я здоров’я свою множу на щастя, на удачу і повна хата багатства на додачу, обіцяю за це зігрівати всіх своєю любов’ю і добротою. А ще бути собою, істинної, золотий ».

«Заговір від 7 відомих бід читаю в обід: погане самопочуття нехай пройде, головний біль вирушай в далеку дорогу, грип та ГРЗ прощай, ніяка напасть не нападай, злість человеческая- йди, давай, і ще заздрість, скупість і глухість – щоб вас у мене на порозі не було».

«Сніг кружляє над головою, сонце зігріває. Я йду з тобою удвох, руку обіймаю. Поки будемо ми вдвох, не страшні нам біди. З’їж на обід мій сонячний обід. Щастя нам великого».

ЧИТАЙ ТАКОЖ: Блін з вівсяних пластівців, який можна приготувати за 5 хвилин

Нагадаємо, хвороби серця в наш час вражають все більшу кількість людей. Величезне значення має спосіб життя. Малорухливий ритм, неправильне харчування – основні причини серцево-судинних захворювань. В астрології також у кожного знака Зодіаку є слабкі місця .

Новини, інтерв’ю, цікаві історії ти знайдеш на сайті Одна хвилина .

Схожі статті

Сподобалося всім і ще просили. Соковита та ароматна вечеря з курячих ніжок: цей рецепт наснився чоловіку

Приготувати смачну та ароматну вечерю, яка точно підкорить серця усіх присутніх, можна взявши курячі ніжки та правильний рецепт. Цю страву готувати не важко, але виходить вона дійсно чарівною.

Якщо у вас є банани і шоколад, приготуйте цей приголомшливий десерт за 5 хвилин: без духовки та желатину

Смачний, ніжний і легкий десерт всього з двох інгредієнтів – не вигадка, а реальність. Скуштувавши цей смаколик, неможливо відгадати, з чого він зроблений.

Тепер доводиться готувати постійно: змішала варений буряк з цими продуктами і вийшов найсмачніший салат

З-поміж десятків рецептів бурякових салатів, цей – найсмачніший. Він соковитий, ситний і злегка пікантний. Такий салат не соромно навіть поставити на святковий стіл.