2023 – рік якої тварини? Правила прикрашання ялинки, вибору страв для новорічного столу та одягу на 31 грудня

За східним календарем символом 2023 року буде Чорний Водяний Кролик. Дізнайтеся, що він принесе та як правильно його зустріти від прикрашання ялинки до вибору новорічного одягу.

Вважається, що тварини-тотеми впливають на те, якими подіями буде насичений рік, принесе він щастя чи ні, тому зараз поширене питання – 2023 рік якої тварини за східним гороскопом та які існують правила, як його зустрічати?

2023 – рік якої тварини?

Згідно з китайським календарем 2023 це рік Чорного Водяного Кролика, який вступить в силу з 22 січня. Ця тварина сама по собі дуже спритна і непередбачувана, таким буде і весь рік. Але в той же час є думка, що рік вийде спокійним, тому що кролики також дуже ласкаві і турбуються про своє потомство.

Саме таке співпадіння характеристик – Чорний і Водяний, трапляється раз на шістдесят років.

Як зустрічати 2023-ій рік Чорного Водяного Кролика
Як зустрічати 2023-ій рік Чорного Водяного Кролика

Як зустрічати рік Кролика

Ця пухнаста і мила тваринка насправді дуже цінує домашній затишок, тому зустрічати рік Кролика краще за все в сімейному колі. Подарунки добре робити на тематику садівницства.

Про вибір одягу на 31 грудня 2022 року треба подумати заздалегідь. Домашній образ не має бути чудернацьким. Його основні риси – спокійні тони, зручність, затишок. Якщо плануєте святкувати Новий рік не вдома, астрологи рекомендують обирати образ в фіолетових відтінках.

Які страви готувати на рік Чорного Водяного Кролика

На святковому столі 2023 не повинно бути м’яса кролятини чи зайчатини, віддавайте перевагу овочевим і фруктовим стравам, більше зелені, яку люблять кролики. До новорічного меню можна додати рибу – сьомгу, оселедець, тунець.

2023 – рік якої тварини?
2023 – рік якої тварини?

Правила прикрашання ялинки на Новий рік 2023

Оселю і ялинку до Нового року 2023 треба прикрашати стримано. Кольори Чорного Водяного Кролика – це синій, блакитний і звісно чорний, а червоний краще не використовувати.

Ще один колір 2023 – фіолетовий. Це відтінок спокою, який утихомирює і приносить душевний затишок. Щоб він гарно і гармонійно вписався в інтер’єр, не переобтяжуйте з ним і використовуйте помірно.

Популярне

Схожі статті

Як Ірина Горова та 15-річний син Андрій ставляться до Потапа: “Центр інтересів у нас вже не той”

Ірина Горова, відвідавши прем'єру кліпу Анни Трінчер "Бар за баром", разом зі своїм сином Андрієм відповіла на запитання від "Тур зірками на Люкс ФМ". Говорили переважно про Потапа.

Ніжні та дуже м’які: секретний рецепт млинців з 2 інгредієнтів – дуже легко запам’ятати. Ніколи не рвуться

Млинці знайомі всім нам із дитинства. Це дуже простий і смачний варіант на сніданок, обід, вечерю або просто перекус. Але що, якщо зробити їх ще простішими? Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.