У кого День ангела 27 квітня 2023 року: всі чоловічі та жіночі іменини в цей день за церковним календарем

Іменини в церковному календарі це особлива дата, яку часто називають День Ангела. 27 квітня 2023 року вшановують святих, іменам яких відведено саме цей день.

Іменини 27 квітня відзначають власники 7 чоловічих імен. Даючи ім’я дитині в день святого, батьки забезпечують їй нерозривний зв’язок з ангелом-хранителем.

У кого День ангела 27 квітня 2023 року

  1. Антон. Це ім’я перекладається з давньогрецького як зустрічатися, вступати в бій, стикатися. Антону властива доброзичлива, відкрита поведінка, готовність захистити слабкого і допомогти тим, хто цього потребує. Він товариський, відкритий і чесний, добре вихований, але занадто імпульсивний, може бути різким та категоричним. До життя підходить з точки зору раціоналізму, неконфліктний, галантний.
  2. Іван. Значення імені – походить від давньоєврейського імені Йоханан (милостивий) та від давньоіудейського Іоанн (помилований Богом). Характер людини на ім’я Іван дуже суперечливий. У ньому однаковою мірою поєднуються слабкість і сила, відкритість і любов схитрувати, добродушність і підступність. Складний характер прирікає Івана на складне життя, наповнене перешкодами та вибоїнами. Цей чоловік із честю виносить усі випробування завдяки своїй витривалості. До бажаної мети Іван йде спокійно та наполегливо, не повертаючи з прямого шляху.
  3. Остап. Значення імені – походить від грецького Євстахій, перекладається як квітучий, родючий, твердий. У характері Остапа є впевненість, самостійність, гарне почуття гумору, хоча ця людина не прагне відкриватися оточуючим. Його деяка нетовариська може приховувати від людей його яскраву натуру з його дотепністю та багатою уявою.
  4. Мартін. Значення імені – походить від римського родового імені Martinus – “посвячений Марсу”, “належить Марсу” (римському богу війни). Це відповідальна людина. Завдяки своїм працездатності та наполегливості він впевнено рухається по життю. Будь-яку розпочату справу Мартін доводить до кінця. Скільки для цього знадобиться сил його особливо не хвилює. Енергійності та незалежності чоловіка можна лише позаздрити. Такі вольові якості Мартіна, як цілеспрямованість і здатність залучити і зацікавити людей, говорять про цю людину як безперечного лідера.
  5. Азат. Значення імені – за арабською версією походить від середньоперсидського імені Yazata, у перекладі вільний, незалежний. Азат є символом надійності. Людина завжди точно знає, що потрібно робити саме зараз. Такі люди мають заслужений авторитет навіть у юному віці.
  6. Олександр. Значення імені – походить від давньогрецького Олександрос: алекс – “захищати” та андрос – “чоловік”, “людина”. Олександр має сильний і вольовий характер, він природжений лідер і віддає перевагу свободі скрізь і в усьому. Його складно приборкати, з ним доведеться зважати, оскільки переконати, підпорядкувати чи змусити Олександра робити те, чого він не хоче практично неможливо.
  7. Валентин. Значення імені – походить від римського Valentinus, у перекладі – сильний, міцний, здоровий. Валентини у своїй більшості є позитивними, добрими та неймовірно рухливими хлопцями. Саме тому вони завжди і є навколо себе збите суспільство, що складається з друзів і вірних товаришів.
У кого День ангела 27 квітня 2023 року за церковним календарем
У кого День ангела 27 квітня 2023 року за церковним календарем

Зірки, які відзначають іменини 27 квітня

В українському шоу-бізнесі День ангела 27 квітня відзначають співак Антон Савлєпов, Іван Дорн, новонароджений син Насті Короткої і Андрія Бєднякова Остап, Олександр Пономарьов, Олександр Скічко, Антон Мухарський.

Як правильно відзначити День ангела 27 квітня 2023 року

Головною дією, яку православний християнин має здійснити на День Ангела, є відвідування храму. Напередодні святкування свого духовного дня народження імениннику слід прийти на вечірню службу і неодмінно сповідатися у гріхах, а вранці помолитися на літургії та причаститися.

Схожі статті

Дякую свекрусі за цей рецепт: потрібно всього 4 інгредієнти та заправка, щоб приготувати салат “Моя Леді”

Приготувати смачний салат з цікавою назвою "Моя Леді" можна з чотирьох інгредієнтів, а весь секрет криється в ароматній заправці. Спробуйте цей рецепт сьогодні та пригостіть родину смачною вечерею.

“Юристи вже працюють”: Ольга Фреймут прояснила ситуацію з некоректним коментарем щодо чоловіків в Україні

Телеведуча та журналістка Оля Фреймут потрапила у скандал, начебто звинувативши українських чоловіків в небажанні захищати країну. Сама знаменитість стверджує, що ці слова – брехня. 

Рецепт мама принесла з гостей: беру найдешевший фарш, але ж ой як смачно виходить. Про котлети чути не хочу

Що можна приготувати з фаршу? Звичайні котлети вже набридли, а сильно заморочуватися не хочеться. Сьогодні ми підготували рецепт, який чудово підходить для таких моментів.