День ангела Володимира 2023: значення імені, відомі Вови українського шоубізнесу та СМС-привітання

Життя показує, що ім'я Володимир накладає на його власника зобов'язання досягти чималих висот. Взяти хоча б Володимира Зеленського. Зробити карколомну кар'єру від капітана команди КВН до президента країни, напевно, йому допомогло ім'я, дане батьками при народженні.

Історія знає чимало знаменитих Володимирів – Великий, Рюрикович, Винниченко, Кличко. У шоубізі Вови також непогано просуваються, завдяки величному імені.

Володимир Дантес

Як виглядав Володимир Дантес на Фабриці зірок
Володимир Дантес відзначає День ангела

Володимиру Гудкову без жодних труднощів вдалося перемогти у шоу “Фабрика зірок 2”. А після цього влитися у шоубіз під псевдо Дантес. Володя вів програми на радіо, на телебаченні, був тренером на шоу “Маленькі гіганти”. Звісно, й про музику не забуває. Час від часу радує численних шанувальниць новими композиціями. А про особисте життя годі й казати. Вся країна слідкує за перипетіями його романів, одружень та розлучень.

Володимир Остапчук

Остапчук розповів про стосунки з батьками
Володимир Остапчук відзначає День ангела

Цей Вова також постійно у всіх на слуху. Переважно через своє бурхливе особисте життя – три одруження й два розлучення. Та й проєктів, в яких чоловік був ведучим, не злічити. 2017-го, коли “Євробачення” проводилося в Україні, Вова став одним із трьох ведучих. Це справжній успіх.

VovaZIL’Vova

Вова зі Львова відзначає День ангела

Володимир Парфенюк добре відомий усіх любителям репу. Починав роботу чоловік із ведучого на каналі М1. Коли набридло обговорювати закордонних реп-виконавців, почав читати реп самостійно. На рахунку львів’янина понад три десятки кліпів. Існують спільні колаборації з KRUTЬ, MamaRika й іншими знаменитостями.

Як привітати Володимира в День ангела 2023

У кожного з нас безліч знайомих на ім’я Вова. Треба обов’язково нагадати їм про День ангела. Вони й справді здатні володарювати якщо не всім світом, то принаймні власною родиною. Обов’язково надішліть їм СМС-повідомлення:

З Ангелом, Володю, прийми привітання.

Хай сіяє сонце з вечора до рання.

 

Вові щиро побажаю на Землі життя мов в раю,

Хай збуваються всі мрії і справдяться всі надії.

Популярне

Схожі статті

54 річна українська Мадонна Ірина Білик не припиняє епатувати публіку: про цікаві факти з життя поп-діви

Чому українську співачку Ірину Білик часто називають українською Мадонною? Мабуть, через те, що вона неймовірно талановита, часто змінює свій імідж, та має величезний вплив на шоу-бізнес.

Запікаю картоплю у маслі, роблю легкий салат і — шикарна вечеря на столі: картопля по-французьки у духовці

Запрошуємо вас відкрити нові смакові горизонти з нашим сьогоднішнім меню вечері, яке складається з найпростіших, доступних, але неперевершених страв.

“Головне, я цього хочу”: дружина Віктора Павліка Репяхова хоче народити доньку, але співак не мотивований

В сімейних планах Віктора Павліка та Каті Репяхової народження доньки могло б виглядати як завершення ідеальної картини. Але, на жаль, не завжди всі мрії легко здійснюються.