Обери свою метафоричну карту та дізнайся підказку від Всесвіту на 2024 рік: це точніше, ніж гороскоп Таро

Наша постійна експертка, ведичний астролог Аліна Кузімович, пропонує тобі знайти підказки від Всесвіту для себе на 2024 рік. Для цього треба лише обрати карту – одну з шістьох метафоричних карт.

Метафоричні асоціативні карти не мають жодного стосунку до езотерики і Таро, однак з їхньою допомогою можна спрогнозувати своє майбутнє або побачити, в якому напрямку вас направляє Всесвіт.

Ці карти – завжди про справжнє. На відміну від Таро, це не інструмент для ворожби на майбутнє. Це, в першу чергу, робота з емоціями та внутрішніми налаштуваннями людини на саму себе.

Ведичний астролог Аліна Кузімович
Ведичний астролог Аліна Кузімович

Отже, подивись на ці 6 карт і обери ту, яка на тебе дивиться, а далі читай тлумачення та шукай персональні підказки для себе на Новий 2024 рік.

Обери свою метафоричну карту та дізнайся підказку від Всесвіту на 2024 рік
Обери свою метафоричну карту та дізнайся підказку від Всесвіту на 2024 рік

Карта 1

Не так важливий сам шлях, скільки те, чим він сповнений. Роби кожен крок через Любов і Творчість, і будь-яка дія набуде сенсу. Не берись за те, що тебе не надихає.

Карта 2

Якщо шукати ворога, знайдеш його в будь-кому. Взаємодіяти з іншими можна через недовіру та марнославство, або через чуттєвість та азарт. З іншим підходом ти знайдеш союзників і почнеш “будувати” там, де нещодавно “руйнувала”.

Карта 3

Відкинь своє уявлення про себе, щоб стати тою, ким ти можеш бути. У тебе є можливість вийти “за рамки та межі” попереднього досвіду. Попереду дивовижна пригода. Літай!

Карта 4

Найчастіше секрет успіху великих людей у їхньому оточенні. Підбирай своє оточення за спільними поглядами, ідеологією та готовністю підтримати у скрутну хвилину. Нашу свідомість визначають близькі люди.

Обери свою метафоричну карту та дізнайся підказку від Всесвіту на 2024 рік
Обери свою метафоричну карту та дізнайся підказку від Всесвіту на 2024 рік

Карта 5

Вияви імпульсивність і безстрашність завойовника. Бути першим там, де інші зволікають, значить володіти тим, що іншим недоступне. Твоя активність і завзятість – ключ, здатний відчинити будь-які двері.

Карта 6

Світ навколо тебе сяє великою кількістю можливостей. Не витрачай своє везіння. Визнач напрямок та скористайся всіма дарами та “щасливими випадками”, які приготувало тобі життя.

Популярне

Схожі статті

Цю смакоту обожнюють всі, тому готую багато: шаровий салат-тортик із куркою. Смачний та неймовірно ніжний

Рецепт ніжного салату-торта з копченою куркою, картоплею та сиром дуже просто приготувати на своїй кухні. Ця смакота вам обов'язково сподобається!

Сирне тісто з картопляною начинкою: традиційні пиріжки більше не роблю — родина запевняє, що так смачніше

Як приготувати випічку, щоб не витрачати багато часу на тісто? Сьогодні ми запрошуємо вас відкрити для себе новий варіант улюбленої класичної страви — пиріжки з сирного тіста із картоплею.

Щаслива Наталя Могилевська замилувала відео з маленькою донькою: солодощі, перший велосипед і рожеві ведмеді

Наталія Могилевська розчулила кадрами зі своєю донькою Софією, якій виповнилось 4 роки, а також показала, як влаштувала день народження для маленької іменинниці.