Обери свою метафоричну карту та дізнайся підказку від Всесвіту на 2024 рік: це точніше, ніж гороскоп Таро

Наша постійна експертка, ведичний астролог Аліна Кузімович, пропонує тобі знайти підказки від Всесвіту для себе на 2024 рік. Для цього треба лише обрати карту – одну з шістьох метафоричних карт.

Метафоричні асоціативні карти не мають жодного стосунку до езотерики і Таро, однак з їхньою допомогою можна спрогнозувати своє майбутнє або побачити, в якому напрямку вас направляє Всесвіт.

Ці карти – завжди про справжнє. На відміну від Таро, це не інструмент для ворожби на майбутнє. Це, в першу чергу, робота з емоціями та внутрішніми налаштуваннями людини на саму себе.

Ведичний астролог Аліна Кузімович

Отже, подивись на ці 6 карт і обери ту, яка на тебе дивиться, а далі читай тлумачення та шукай персональні підказки для себе на Новий 2024 рік.

Обери свою метафоричну карту та дізнайся підказку від Всесвіту на 2024 рік

Карта 1

Не так важливий сам шлях, скільки те, чим він сповнений. Роби кожен крок через Любов і Творчість, і будь-яка дія набуде сенсу. Не берись за те, що тебе не надихає.

Карта 2

Якщо шукати ворога, знайдеш його в будь-кому. Взаємодіяти з іншими можна через недовіру та марнославство, або через чуттєвість та азарт. З іншим підходом ти знайдеш союзників і почнеш “будувати” там, де нещодавно “руйнувала”.

Карта 3

Відкинь своє уявлення про себе, щоб стати тою, ким ти можеш бути. У тебе є можливість вийти “за рамки та межі” попереднього досвіду. Попереду дивовижна пригода. Літай!

Карта 4

Найчастіше секрет успіху великих людей у їхньому оточенні. Підбирай своє оточення за спільними поглядами, ідеологією та готовністю підтримати у скрутну хвилину. Нашу свідомість визначають близькі люди.

Обери свою метафоричну карту та дізнайся підказку від Всесвіту на 2024 рік

Карта 5

Вияви імпульсивність і безстрашність завойовника. Бути першим там, де інші зволікають, значить володіти тим, що іншим недоступне. Твоя активність і завзятість – ключ, здатний відчинити будь-які двері.

Карта 6

Світ навколо тебе сяє великою кількістю можливостей. Не витрачай своє везіння. Визнач напрямок та скористайся всіма дарами та “щасливими випадками”, які приготувало тобі життя.