Коли і як правильно загадати бажання на Новий рік 2024, щоб збулося саме те, про що ви мрієте: секрети

Як загадати бажання на Новий рік 2024? Є магічні способи, які зроблять так, щоб все загадане збулося. Одна хвилина розповідає, як правильно формулювати і коли загадувати бажання на Новий рік.

Всі ми, великі й малі, трохи віримо в дива. Період різдвяних та новорічних свят спонукає до цього ще більше. Але як загадати бажання на Новий рік, щоб всесвіт почув вас і виконав його?

Як правильно загадувати бажання на Новий рік 2024?

Пам’ятаєте вислів: “Бійтесь своїх бажань – вони мають властивість збуватись”? Так от, щоб ваші очікування збіглися з реальністю, потрібно знати, як правильно формулювати бажання. Наприклад:

“В Новому році бажаю велике житло” – це не дуже добре сформульоване бажання й інтерпретувати його можна по-різному.

“В Новому році я купую квартиру, це станеться через 4 місяці. Це світла двокімнатна квартира, з вікнами на схід, великою кухнею….” – відчуваєте різницю? Ви маєте уявити, що ваше бажання вже здійснилося і ви це бачите у дрібних деталях.

Замість слова “хочу” використовуйте саме слово “бажаю”, воно має більшу силу. Формулюючи бажання, пишіть все у стверджувальній формі. Уникайте частки “не”. Астрологи вважають, що Всесвіт не чує цієї частки. І якщо ваше бажання, умовно, звучало як “хочу не хворіти”, то в результаті вийде все навпаки.

Роздумуючи над тим, як загадати бажання на Новий рік, пам’ятайте, що не можна бажати несподіваного багатства. якусь конкретну велику суму грошей. Не можна бажати зла іншим. І в любовних справах магія вам не помічник. Останні 2 бажання тісно пов’язані. Якими б щирими не були ваші почуття, не варто бажати возз’єднання зі своєю половинкою таким чином. Не дарма кажуть – силою не будеш милою.

Бажання має стосуватись вас особисто: здоров’я, процвітання, успіх дітей. Бажання на Новий рік – це не про матеріальне, це про можливості, які посприяють втіленню бажаного. Ну і звісно ж, бажання має бути щирим, чистим, ви маєте бути в гарному настрої – все це буде мати позитивний вплив на здійснення мрій.

Коли найкраще загадувати бажання?

Наші традиції – це результат спостережень наших пращурів. Найкращий час для загадування бажання на Новий рік – це опівночі. Проте є способи, які передбачають й інші терміни. Наприклад, якщо у вас є кілька бажань і ви не можете вибрати одне – покладіться на долю. Напишіть свої бажання на листочках, скрутіть їх трубочкою і сховайте під подушку. Вранці, 1 січня, витягніть 1 листок і прочитайте, яке бажання здійсниться. Ще 1 метод передбачає загадування бажання, коли ви прибиратимете новорічну ялинку: знімаючи останню кульку, потримайте її трохи в руках і подумки сформулюйте своє бажання.

Коли найкраще загадувати бажання на Новий рік
Коли найкраще загадувати бажання на Новий рік

Як загадати бажання на Новий рік 2024: 5 магічних способів

Як правильно загадати бажання на Новий рік за іспанським повір’ям: під бій курантів потрібно з’їсти 12 виноградин з думками про своє бажання. Кісточки потрібно виплюнути до останнього удару, тому краще використовувати сорт винограду без кісточок, наприклад, кишмиш.

Як загадати бажання на Новий рік 2024 під келих шампанського? Це дуже популярний метод, хоч є в нього зворотний бік медалі. Під бій курантів на маленькому папірці слід написати своє бажання, спалити його, а попіл висипати в келих з шампанським і випити. Робити все треба швидко, оскільки часу дуже мало.

Якщо ваше заповітне бажання – це мати дитину, то в новорічну ніч під бій курантів жінка повинна почистити мандаринку і з’їсти її. Якщо в мандаринці буде кісточка – бажання здійсниться.

Якщо ви зовсім не підготувалися, то цей метод саме для вас. Можна загадати бажання на бенгальському вогнику. З першим ударом годинника запалюйте вогник і подумки загадайте бажання. Залишки вогника потрібно зберігати, поки бажання не здійсниться.

Ну і якщо ви з якихось причин все ж не загадали бажання в новорічну ніч, ось вам метод, як правильно загадати бажання на Різдво. Тут є маленький бонус, ви можете загадати 3 бажання. Магія різдвяної ночі дуже потужна – православні вірять, що ангели спускаються з небес, щоб почути кожного. Вам потрібно вийти на двір і, дивлячись в небо, промовити 3 своїх бажання.

Коли та як правильно загадати бажання на Різдво
Коли та як правильно загадати бажання на Різдво

Не засмучуйтесь, якщо наші рекомендації як загадати бажання на Новий рік не спрацювали. Можливо доля готує вам, щось набагато краще, про що ви навіть не мрієте.

Популярне

Схожі статті

54 річна українська Мадонна Ірина Білик не припиняє епатувати публіку: про цікаві факти з життя поп-діви

Чому українську співачку Ірину Білик часто називають українською Мадонною? Мабуть, через те, що вона неймовірно талановита, часто змінює свій імідж, та має величезний вплив на шоу-бізнес.

Запікаю картоплю у маслі, роблю легкий салат і — шикарна вечеря на столі: картопля по-французьки у духовці

Запрошуємо вас відкрити нові смакові горизонти з нашим сьогоднішнім меню вечері, яке складається з найпростіших, доступних, але неперевершених страв.

“Головне, я цього хочу”: дружина Віктора Павліка Репяхова хоче народити доньку, але співак не мотивований

В сімейних планах Віктора Павліка та Каті Репяхової народження доньки могло б виглядати як завершення ідеальної картини. Але, на жаль, не завжди всі мрії легко здійснюються.