Потрібен лише один лавровий лист, щоб залучити в будинок удачу

Лавр здавна, ще з біблійних часів, вважається магічним рослиною. Практично завжди його використовували для різних ритуалів і обрядів. Вважалося, що лавровий лист приносить велику удачу і успіх.

У лавра є дуже позитивний символізм: чистота, успіх і довголіття.

Виконання бажання

Щоб привернути удачу до себе і до своєї оселі, існує один давній ритуал. Для цього знадобиться великий лавровий лист і живий вогонь. Якщо в будинку немає печі або каміна, можна організувати мініатюрний вогнище саме для цієї мети – в якийсь підходящої ємності скласти трохи паперу, трісок і запалити перед самим ритуалом.

Спалювання лаврового листочка
Спалювання лаврового листочка

На лавровому листку написати своє бажання і спалити цей листок у вогні. Два важливих моменти: бажання повинно складатися рівно з 3-х слів, якою мовою – неважливо. Писати можна чим завгодно, але найкраще, якщо червоним кольором.

До речі, регулярне спалювання лаврового листя має і інші позитивні наслідки.

 "Лаврушка "

Лавр – оберіг

Добре мати живе лаврове деревце в будинку або квартирі. Його можна купити в квітковому магазині або спробувати виростити з насіння – вони часто трапляються на гілочках в пачках. Перед посівом треба замочити на добу у воді. Схожість 50 на 50 – якщо пощастить, у вас буде живий оберіг.

лаврове деревце
Лаврове деревце

Щоб не хворіти, в кожному приміщенні будинку або квартири по кутах розкладіть по 1 засушеному листочку.

У дитяче ліжечко покладіть лист під подушку – малюк буде міцно спати.

Можна під одягом носити листик на червоній вовняною нитці як оберіг.

Помістіть листочок в гаманець – він буде залучати гроші.

Лавровий листок приваблює гроші
Лавровий листок приваблює гроші

Якщо ви сильно втомилися, розімніть листочок лавра в руках і кілька разів вдихніть його аромат – це допоможе відновитися.

Захист будинку від злих сил: під килимок біля вхідних дверей покладіть 4 листочка однакового розміру, щоб вони утворили хрест, обов’язково черешками всередину. Періодично перевіряйте, щоб хрестик на порушився.

Хрестик з лаврових листочків - захисний оберіг
Хрестик з лаврових листочків – захисний оберіг

Популярне

Схожі статті

Люблю готувати це на сніданок. Страва просто незрівнянна, мої її обожнюють: рецепт без жиру та смаження

Коли треба приготувати щось дієтичне на сніданок, користаюся цим рецептом. Готую сирну запіканку без жиру, борошна та манки. Тож за фігуру можна не хвилюватися. Калорій небагато, а білку вдосталь.

Домашні випрошують щодня, діти навіть у школу тягають: рецепт шоколадних млинців. Можна навіть із малюнком

Млинці - проста і смачна, але все ж звична всім страва. Що вийде, якщо додати в них креативу? Сьогодні ми підготували незвичайний рецепт шоколадних млинців, які сподобаються як дорослим, так і дітям.

Забула про деруни: ці оладки з цвітної капусти готую всі 7 днів на тиждень. Сусідка благає дати рецепт

Неймовірно ніжні оладки з капусти сподобаються абсолютно всім. Смакувати їх можна гарячими, але й холодними також добре, особливо зі сметаною.