Дзеркальна дата 11.11.2020: що містичного сьогодні і як це може відбитися на деяких знаках Зодіаку?

Сьогодні нумерологи нагадують про незвичайності і сильну енергетику дати. Адже 11.11.2020 - це дзеркально відбивається число. Що це означає?

Астрологи уточнюють, що для одних ця дата може принести приголомшливий успіх і зміни, а іншим – зруйнувати всі плани. Тому сьогодні варто бути найбільш обережним в плані великих угод, серйозних покупок і кардинальних змін у житті.

Тельця чекає непередбачуваний день

Тельці - знак зодіаку
Тельці – знак зодіаку

Сьогодні є ризик змінити подальше життя в плані нових взаємин або любові. Астрологи радять уникнути прийняття доленосних рішень, навести порядок в домі і в думках, і зовсім відмовитися від якихось великих фінансових справ.

Для раків 11 листопада буде дуже вдалим

Рак - знак зодіаку
Рак – знак зодіаку

Якщо ви народилися під цим знаком зодіаку, то будьте впевнені – сьогодні ваш день. Можна сказати, другий день народження. Не варто відмовлятися від великих покупок або, на перший погляд, серйозних угод. Приймайте все ділові і амурні пропозиції, знаючи, що вас зберігає магічне число 11.11.

11 листопада дуже сприятливий день для зміни роботи і професії

Скорпіон - знак зодіаку
Скорпіон – знак зодіаку

Взагалі, практично весь листопад – це місяць скорпіона. Тому не дивно, що сьогодні скорпіонам все “карти в руки “. 11.11.2020 ідеально підійде для вирішення творчих завдань, або виконання якихось справ, які ви давно збиралися зробити, але ніяк не наважувалися. Скорпіонам сьогодні буде удача як в кар’єрі, так і в особистому житті.

Схожі статті

Ця намазка з оселедця чудово залітає під “100 грам” або як закуска на вечерю. Є один секрет – ділюсь

Паштет з оселедця – смачна і яскрава закуска, яку оцінять більшість господинь за оригінальний смак і швидкість приготування. Таку намазку можна сміливо подавати на святковий стіл.

Його вже печуть усі мої подруги. Мій ходовий пиріг з буряка: весь секрет у тісті – воно як пух м’яке

М'який, вологий, майже як торт – саме таким виходить шоколадний пиріг за цим рецептом. Ніхто не здогадається, з чого він готується, адже в основі тіста є нестандартний інгредієнт.

Неймовірно соковита рулька в рукаві: взяла свинину, часник і спеції. Домашня ковбаса тепер на другому місці

Свиняча рулька чудово доповнить ваш арсенал рецептів. Запікається ця смакота в рукаві з часником і улюбленими спеціями, а виходить мега соковитою та апетитною.