Гороскоп на тиждень з 14 по 20 грудня для всіх знаків зодіаку від відомого астролога Павла Глоби

Гороскоп на тиждень 14 - 20 грудня для всіх знаків зодіаку прогнозує цікаві, насичені і важливі події.

ОВЕН (21.03 – 19.04)

Перша половина тижня буде дуже сприятлива для Овнів. Правда, це стосується завершення вже розпочатих справ, а не почала нових. Хороший результат дадуть ділові зустрічі, відрядження. Однак, будьте пильні, у вас є величезний ризик застудитися.
Вихідні варто провести в колі сім’ї. Влаштуйте своїм рідним свято.

ТЕЛЕЦЬ (20.04 – 20.05)

Увесь тиждень для вас буде важким і бідним на яскраві події. Можливі непорозуміння з коханою людиною. Візьміть невелику паузу в спілкуванні з партнером, це дозволить уникнути конфлікту. Більше уваги приділіть своєму здоров’ю, намагайтеся більше відпочивати.

БЛИЗНЮКИ (21.05 – 21.06)

На цьому тижні у вас сприятливий час для вирішення фінансових проблем і складання плану на 2021 рік.  Приділіть більше часу сім’ї і дітям. На вихідних постарайтеся провести якомога більше часу поза екраном смартфона, комп’ютера або телевізора.

РАК (22.06 – 22.07)

 "" На цьому тижні ваші стосунки з коханою людиною можуть зайти в глухий кут. Однак пам’ятайте, це тимчасове явище. Сконцентруйте свою увагу на роботі. Роздайте борги, виконайте всі зобов’язання, пов’язані з грошима. Вихідні дні сприятливий час для вирішення важливих питань і справ.

ЛЕВ (23.07 – 22.08)

Левам варто на цьому тижні підготуватися до прийняття серйозних рішень. Якщо ви відповідально поставитеся до роботи, то зможете укласти вигідні ділові угоди. Приділіть час своїй другій половинці. Вихідні варто провести поруч з рідними і близькими людьми. Зірки радять вам приділити достатньо часу відпочинку, адже через напружений тиждень Леви будуть почувати себе не дуже добре.

ДІВА (23.08 – 22.09)

Дівам на цьому тижні варто більше відпочивати і займатися улюбленому справою. Якраз час для вибору новорічних подарунків і покупок. На цьому тижні варто завершити раніше розпочаті робочі справи і зайнятися плануванням.

ТЕРЕЗИ (23.09 – 22.10)

Перша половина тижня сприятлива для вирішення важливих робочих завдань, серйозних проектів і ділових зустрічей. У другій половині тижня більше часу приділіть собі і своєму здоров’ю.

СКОРПІОН (23.10 – 21.11)

 "" На цьому тижні на Скорпіонів звалиться дуже багато роботи. Пам’ятайте, що без підтримки сім’ї ви не зможете далеко просунутися по кар’єрних сходах. Тому варто ставити сім’ю на перше місце. Добре підуть фінансові справи. Можна оформляти документи, робити великі покупки. Однак не варто брати чи давати гроші в борг.

СТРІЛЕЦЬ (22.11 – 21.12)

Тиждень обіцяє бути насиченим і плідним. Не бійтеся приймати важливі рішення в роботі. Зосередьтеся на досягненні особистих цілей, причому більше покладайтеся на себе, ніж на поради і допомогу оточуючих.

КОЗЕРІГ (22.12 – 19.01)

Якщо у вас немає другої половинки, зараз поганий час для її пошуків. Займіться домашніми справами, почніть підготовку до Нового року, підберіть подарунки близьким людям. Приділіть час своєму здоров’ю.

ВОДОЛІЙ (20.01 – 18.02)

На цьому тижні Водоліям не варто вирішувати важливі фінансові питання. Не беріть близько до серця те, що відбувається на роботі. Приділіть більше уваги вашій коханій людині і взаєминам в сім’ї. Роздайте борги і звільнитеся від зобов’язань, сміливо дивіться в майбутнє.

РИБИ (19.02 – 20.03)

Цей тиждень сприятливий для Риб у всіх сферах. У вас налагодяться справи на роботі і в сімейних відносинах. Намагайтеся використовувати свій час максимально продуктивно. На вихідних приділіть увагу близьким людям.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.