Гороскоп на 9 липня для всіх знаків зодіаку. Що приготувала астрологія вам в цей день?

Замість того щоб розчаровувати себе або когось іншого, будьте практичні зі своїм розкладом.

Гороскоп для Овна (21 березня – 19 квітня)

Ви йдете за золотом, Овен. Це означає, що ви повинні робити все по-своєму.
Ви орієнтуєтеся на сім’ю, але коли справа доходить до турботи про себе, ваш підхід трохи відрізняється від усіх інших.

Вам потрібно поспішати, і це може означати, що ви шукаєте нові способи забезпечити своїх близьких, навіть якщо це означає, що ви не будете вдома стільки, скільки вам хотілося б.

Тепер, коли Місяць входить в знак Рака, вашого сонячного дому та сім’ї, це може стати для вас пріоритет.

Телець

Телець

Гороскоп для Тельця (20 квітня – 20 травня)
Плануй голову, Телець. На цей раз ти повинен все виправити.

Маючи так багато способів заробити гроші та захистити людей, яких ви любите, в цьому місяці ви приймете заходи, які закладають основу для майбутнього.

Місяць входить в знак Рака, вашого сонячного будинку спілкування, і є багато планів і речей, які потрібно реалізувати, щоб переконатися, що все, що вам потрібно, знаходиться там, де ви хочете.

Близнюки

Гороскоп для Близнюків (21 травня – 20 червня)
Перше правило володіння – брати на себе особисту відповідальність, і коли справа доходить до знання того, що у вас є і що воно стоїть, важливо знати, де знаходиться ваше багатство.

Життя рухається швидко, Близнюки, і Місяць входить в знак Рака, вашого сонячного будинку грошей і особистої власності.

Зосередьте свою увагу на питаннях, пов’язаних з вашим будинком. Проведіть інвентаризацію. Забезпечте безпеку своїх речей, і якщо вам потрібно отримати страховку, щоб переконатися, що щось, що у вас є, захищене, вивчіть її.

Рак

Гороскоп для Рака (21 червня – 22 липня)
Ти важливий, Рак. Ви часто ставите перед собою все інше, але в цьому місяці вся річ у тому, що дозволить вам керувати своєю долею.

Місяць входить в знак Рака, вашого сонячного будинку ідентичності. Отже, дізнайтеся себе добре.

Якщо ви відчули себе втраченим після пандемії та все ще не можете зрозуміти зміни, що відбулися, зателефонуйте в тайм-аут, щоб прояснити ситуацію.

Лев

Гороскоп для Лева (23 липня – 22 серпня)
Деякі люди просто не командні гравці, Лео. У вашому житті можуть бути токсичні люди, яким просто потрібно рухатися далі та давати спокій.

Місяць входить в знак Рака, вашого сонячного будинку прихованих ворогів, і коли ви помітите когось зі своєї команди, викличте це.

Хоча ви не можете контролювати напрям їх життя, ви можете зробити це самостійно.

Діва

Діва

Гороскоп для Діви (23 серпня – 22 вересня)
З такою кількістю людей у світі ваш коло друзів безмежний. Ви не застрягли в певному натовпі, якщо не хочете. Розширюйте свій кругозір.

Місяць входить в знак Рака, вашого сонячного будинку дружби, тому плануйте спілкування. Волонтер. Відвідуйте зборів груп спільноти та дозволяйте бачити своє обличчя в потрібних соціальних колах, які мають для вас значення.

Ваги

Гороскоп для Терезів (23 вересня – 22 жовтня)
Ви виділяєтеся на тлі інших, Ваги, і це те, що робить вас красивими.

Місяць входить в знак Рака, вашого сонячного будинку кар’єри та соціального статусу, і на роботі або в тій області, в якій ви зосереджені, з’являється багато позитивних речей.

Якщо ви поводитесь дуже тихо в соціальних мережах, зараз відмінний час, щоб повернутися в Інтернет і публікувати те, що вам подобається.

Скорпіон

Гороскоп для Скорпіона (23 жовтня – 21 листопада)
Ви відчували себе духовно спустошеним, але зараз саме час відновити зв’язок зі своєю метою і своєю вищою силою.

Місяць входить в знак Рака, вашого сонячного будинку освіти та вірувань. Приділіть час вивченню своєї духовної практики.

Не обмежуйтеся книгою по саморозвитку або відео по цій темі. Медитуйте, моліться і зробіть зв’язок зі своїм духом щоденним пріоритетом.

Стрілець

Гороскоп для Стрільця (22 листопада – 21 грудня)
Смерть – незручна тема, але до неї повинен звернутися кожен.

У вас може бути щось, що вам потрібно зробити на випадок надзвичайної ситуації, і люди, які повинні бути задіяні, повинні знати, що робити.

Місяць входить в знак Рака, вашого сонячного будинку загальних ресурсів і секретів, тому замість того, щоб тримати свої бажання при собі, запишіть їх.

Подумайте про те, щоб скласти заповіт в цьому році.

Козоріг

Козоріг

Гороскоп для Козорога (22 грудня – 19 січня)
Ви знаєте, що коли ви чогось хочете, ваш розум налаштований, і змінити це неможливо. Прямо зараз, Козоріг, ви можете бути в скрутному становищі, але це тільки питання часу, коли це зміниться.

Місяць входить в знак Рака, вашого сонячного будинку зобов’язань, і вам потрібно на багато чого подивитися, перш ніж зважитися на проєкт, який поглине час і енергію.

Переконайтеся, що щось, що ви говорите так, – це те, чого ви дійсно хочете тому коли ви берете участь, ви щасливі.

Водолій

Гороскоп для Водолія (20 січня – 18 лютого)
Ви не можете бути всім для всіх, Водолій, так на чому ви зосередитеся?

Місяць входить в знак Рака, ваш сонячний будинок повсякденних обов’язків, і ви ризикуєте занадто сильно розійтися.

Ви можете подумати, що у вас багато часу на цьому тижні, але є ймовірність, що ви не досягнете всього цього. Так що замість того, щоб розчаровувати себе або когось іншого, будьте практичні зі своїм розкладом.

Риби

Гороскоп для Риб (19 лютого – 20 березня)
Час від часу ви повинні дозволяти собі грати, Риби. Місяць входить в знак Рака, вашого сонячного будинку творчості.

І це ідеальний час, щоб уявити собі майбутнє і все, що ви хочете бачити у своєму будинку, своєму житті та навіть на своєму задньому дворі.

Посадіть сад. Будьте винахідливі та висловлюйте себе за допомогою квітів, які змушують вас відчувати себе добре, коли ви їх бачите.