Який сік і яка літня ягода або фрукт відповідають твоєму гороскопу

Кожному знаку зодіаку відповідає одна з літніх ягід або фруктів.

Для зручності розглянемо знаки зодіаку і відповідні їм ягоди або фрукти, розділивши зодіакальні знаки на чотири групи за стихіями.

До стихії вогню відносяться три знака зодіаку – Овен, Лев, Стрілець. Ініціативні та цілеспрямовані, народжені під вогняними знаками зодіаку люди вперто домагаються своєї мети. Це творчі люди і йдуть вони частіше неходженими дорогами. Цим знакам зодіаку відповідають: Овен – персик, Льву – малина, Стрільцю – абрикос.

Стихія землі об’єднує знаки зодіаку Телець, Діва і Козеріг. Народжені під цими знаками люди завбачливі і практичні. Вони мають відмінні ділові якості і завжди домагаються своїх реалістичних цілей. Ягода народжених під знаком Тельця – полуниця, під знаком Діви – виноград, під знаком Козерога – черешня.

Стихія повітря наділяє свої знаки зодіаку Близнюки, Терези і Водолій спритністю, допитливістю, незалежністю. Люди, народжені під цими знаками, швидко осягають нову інформацію, легко пристосовуються до життєвих змін і прагнуть до нового досвіду. Знаку зодіаку Близнюки відповідає вишня, Терезам – ожина, Водолію – кавун.

Знаків зодіаку Рак, Скорпіон і Риби відповідає стихія води. Народжені під цими знаками живуть більше внутрішнім життям, ніж зовнішньої. Мислячі і вразливі, люди водної стихії наділені багатою уявою. Ягода знака зодіаку Рак – чорниця, Скорпіона – чорна смородина, Риб – лохина.

А які соки підходять людям, народженим під різними знаками зодіаку?

Астрологи прояснили і це питання. Виявилося, що соки для різних знаків зодіаку не обов’язково повинні відповідати рекомендованим для цих знаків ягодам і фруктам. Нижче ми наводимо перелік соків, рекомендованих астрологами для народжених під різними зодіакальними знаками.

Знакам стихії вогню рекомендовані такі соки: Овнам – томатний сік. Нічого дивного в цьому немає, адже по ботанічному визначенням помідор – це ягода. Левам кращий сік апельсиновий, а Стрільцям – яблучний.

Тельцю, Діві і Козерогові, яких об’єднує стихія землі, відповідають соки виноградний, яблучно-грушевий і гранатовий.

Зодіакальним знакам стихії повітря слід віддати перевагу: Близнюкам – вишневому соку, Терезам – абрикосовому і Водолія – персиковому.

Якщо ви народилися під знаками зодіаку водної стихії, то вам підходять наступні соки: народженим під знаком зодіаку Рак – грушевий, під знаком Скорпіона – сливовий, під знаком Риб – ананасовий.

Щоб ласувати літніми ягодами і фруктами, а також пити соки – зовсім не обов’язково слідувати рекомендаціям астрологів. Керуйтеся своїми уподобаннями і отримуйте насолоду!

Схожі статті

В гостях спробувала цей смаколик та випросила собі рецепт: пухкий морквяний пиріг зі сметанним кремом

Морквяний пиріг має не лише ефектний яскравий вигляд, а й є дуже смачним. Випічка пухка, ніжна і не суха. Пиріг виходить вологим як кекс, а сметанний крем довершує цю страву.

Улюблений салат “Грибна галявина” з копченим м’ясом: виходить водночас і соковитий, і такий ніжний. Ідеально

Шарові салати – найкращий варіант страви для будь-якого свята. Розповідаємо, як приготувати смачну закуску з куркою та грибами, яка приємно здивує всіх.

Курячий пиріг з кунжутом. 2 листа листкового тіста, 1 яйце і фарш. Крихти не залишиться від цієї смакоти

Для приготування такого ароматного й смачного пирога не потрібно витрачати багато сил чи часу – все, що вам потрібно, всього лише увага до деталей і бажання смачно поїсти.