Гороскоп на 21 вересня 2021 року для всіх знаків зодіаку. Що обіцяють вам планети в цей день?

Хтось повинен проявити ініціативу, і це може бути ти. Ви готові рухатися в правильному напрямку, а ваш партнер може не рухатися.

Овен (21 березня – 19 квітня)

Місяць входить в Овен, ваш сонячний будинок особистого розвитку. Початок чогось дивного тут для вас.

Це прекрасний час для вас, щоб дійсно бути тим, ким ви повинні були бути, і почати діяти. Ви вже знаєте, які важливі кроки вам потрібно зробити, і нерішучість, яку ви відчули, починає йти за вами.

Не соромтеся бути наполегливим. Є певні речі, які ви повинні були робити, коли вам потрібно безстрашно йти вперед.

Телець (20 квітня – 20 травня)

Телець

Місяць входить в Овен, ваш сонячний будинок прихованих ворогів. Хтось може намагатися підірвати ваш авторитет, і ви бачите це на вашому радарі.

По тому, як вони діють, ви можете сказати, що їх дружба з вами була насправді фальшивкою, і ви бачите їх наскрізь.

Сьогоднішній гнів може змусити вас назвати їх такими, якими вони є. Навіть якщо ви втратите їх присутність у своєму житті, кінець кінцем ви дійсно нічого не втратили.

Близнюки (21 травня – 20 червня)

Місяць входить в Овен, ваш сонячний будинок дружби. Іноді два вольових людини можуть стати кращими друзями, якщо зможуть залагодити свої розбіжності.

У вашому житті є хтось, кого ви вважаєте силою, з якою потрібно рахуватися, але це також дзеркало вашої особистості та можливість.

Якщо ви добре керуєте цими відносинами, ви можете виявити, що у вас є партнерські відносини з людиною, з яким ви зможете зростати та стати сильнішим і різнобічною людиною.

Рак (21 червня – 22 липня)

Місяць входить в Овен, ваш сонячний будинок кар’єрного зростання і соціального статусу.

Бувають моменти, коли вам просто потрібно вирішити, що ви чогось хочете, і піти на це. Тут ви починаєте створювати свою долю, а не чекати, поки хтось інший дасть вам дозвіл.

Ваші мрії перед вами, і якщо ви дійсно хочете, щоб вони збулися, ваше завдання – втілити їх в життя.

Не чекайте, поки хто-небудь відкриє вам двері. Іноді потрібно бути тим, хто першим поверне ручку і змусить життя відкритися вам.

Лев (23 липня – 22 серпня)

Місяць входить в Овен, ваш сонячний будинок вірувань і особистої філософії.

Зрештою, людина, яка найбільше піклується про те, у що ви вірите в себе. Іноді ви можете проповідувати на вершині гори, і ніхто не слухає, але це нормально.

По крайній мере, в глибині душі ви знаєте, що сказали, що ваша п’єса чиста. Продовжуйте своє життя, знаючи, що ви зробили все, що в ваших силах. Деяким людям просто потрібно вчитися в школі важких ударів.

Діва (23 серпня – 22 вересня)

Діва

Місяць входить в Овен, ваш сонячний будинок загальних ресурсів.

Іноді вам дійсно потрібно запитати, що саме вам потрібно до вас прийти. Можливо, хтось зробив пропозицію і забув про це, але ви пам’ятаєте.

Не бійтеся продовжити з того місця, де зупинився розмова, і попросити проявити щедрість в кінці розмови, вам буде набагато краще, коли ви це зробите, плюс ви дасте їм шанс довести справу до кінця.
Це безпрограшний варіант.

Ваги (23 вересня – 22 жовтня)

Місяць входить в Овен, ваш сонячний будинок зобов’язань. Любов може прийти швидко і несподівано. Вам може здаватися, що ви готові до прогресу, але у когось можуть бути інші плани.

Це може бути важкий час для вас, оскільки ви відчуваєте розбіжності один з одним, але в кінці ситуації, принаймні, у вас є ясність щодо того, де ви стоїте.

Вам не потрібно витрачати час на когось, хто не готовий бути з вами. Це може бути складно, але це приховане благословення.

Скорпіон (23 жовтня – 21 листопада)

Місяць входить в Овен, ваш сонячний будинок повсякденних обов’язків.

Хтось повинен проявити ініціативу, і це може бути та ти. Ви готові рухатися в правильному напрямку, а ваш партнер може не рухатися.

Ви захочете взяти на себе командування і почати ініціювати свої проєкти. Можливо, вам доведеться деякий час нести тягар відносин, поки ваш партнер не зможе надолужити згаяне.

Стрілець (22 листопада – 21 грудня)

Місяць входить в Овен, ваш сонячний будинок творчості.

Іноді ваша нудьга може викликати іскру уяви та спонукати вас зробити щось чарівне зі своїм любовним життям.

Можливо, це може бути спонтанна поїздка за місто або поїздка по місту.

Якщо сьогодні вдень ви сидите вдома один, візьміть трубку і подивіться, чи не хоче хто-небудь піти з вами та повеселитися.

Козоріг (22 грудня – 19 січня)

Козоріг

Місяць входить в Овен, ваш сонячний будинок для дому та сім’ї. Хтось хоче взяти на себе ініціативу в стосунках, і це може викликати проблеми в цілому.

Відносини замислюються як партнерство двох рівних, але одній людині може бути важко підкорятися вам, і це може не сподобатися, оскільки ви також сильна людина.

Сперечатися про це може здатися контрпродуктивним, але іноді вам потрібно вдарити головою, перш ніж ви зможете знайти спокій в будинку.

Водолій (20 січня – 18 лютого)

Місяць входить в Овен, ваш сонячний будинок спілкування. Коли ви чогось хочете, ви не будете соромитися цього.

Прямо зараз у вас є багато речей, які ви відчуваєте у своєму серці, і ви хочете дістати їх з духовки.

Це може бути короткий і коротка розмова, але, по крайній мере, ви зможете сказати, що ви сказали те, що вам потрібно сказати, і не було плутанини в тому, де ви стоїте.

Риби (19 лютого – 20 березня)

Місяць входить в Овен, ваш сонячний будинок грошей.

Заради любові ви можете бути готові витратити більше, ніж вам дійсно слід. Це може бути поганим рішенням і в кінцевому підсумку призвести до значних втрат.

Переконайтеся, що ви не намагаєтеся купити відносини. Щастя не можна купити, а любов не повинна супроводжуватися знаком долара.