Місячний календар стрижок на 1-31 жовтня 2022 року: коли стригти і фарбувати волосся найкраще

Нехтувати місячним календарем стрижок не варто. Якщо хочете, щоб волосся було здоровим і росло, як на дріжджах, то обов'язково відвідайте салон у дати, які рекомендують фахівці

Наше волосся – складна і непередбачувана штука. Подібно до того, як мало науці відомо, наприклад, про океан, вчені також практично нічого не знають про те, чому волосся буває настільки примхливим. Ви могли помітити, що кожен похід до перукаря закінчується абсолютно різними наслідками. Якщо минулого місяця вам сподобалася стрижка, то в цьому вона може викликати справжній переляк і навіть огиду.

Сьогодні достеменно невідомо, що таки впливає на зовнішній вигляд зачіски, але астрологи дають беззаперечні поради: орієнтуйтеся на Місячний календар стрижок. На думку фахівців, обов’язково варто враховувати положення зірок при записі до майстра в салон.

Місячний календар стрижок на жовтень 2022 року

  • Якщо ви запланували підстригти кінчики або змінити імідж кардинально, то астрологи радять вибрати один із наступних днів для запису до майстра: 2, 4, 6, 7, 13, 16, 19, 22, 26, 27 або 30 жовтня. Проте, фарбувати локони у ці дні фахівці не радять.
  • Відвідати перукаря з метою фарбування волосся варто в один із наступних запропонованих днів: 1, 8, 24, 25 або 31 жовтня. Якщо вирішите фарбувати волосся в ці дні, то результат неодмінно вас порадує, а локони будуть слухняними та сяючими.
  • Астрологи також радять відмовитися від походу до перукаря у певні дні жовтня. Не варто фарбувати волосся 3 та 20 жовтня, а 5, 9, 10, 11, 14, 18, 21, 23, 28 та 29 відмовтеся від кардинальної зміни довжини вашої зачіски. Існує ризик, що в ці дати волосся буде занадто неслухняним і пухнастим, а тому майстру буде важко з ним працювати, і результат, швидше за все, вас не порадує.
Відповідально підходьте до вибору дати відвідування салону краси
Відповідально підходьте до вибору дати відвідування салону краси

Як Місяць впливає на волосся?

Варто розібратися в тому, чому астрологи щомісяця складають поради щодо вдалих і не дуже дат для походу в салон. Щомісяця супутник планети Земля проходить кілька етапів – спадання, зростання, повний місяць. Саме на період повного місяця припадають найбільш вдалі дати для походу в салон. Під час повного місяця волосся слухняне і найбільш здорове.

У період спадаючого Місяця ваші локони довго триматимуть форму, яку ви їм надали. Однак, на кардинальне збільшення довжини на цьому етапі місяця не сподівайтеся – волосся росте повільно. У зростаючий місяць все з точністю навпаки – укладка навряд чи вас порадує, бо буде дуже швидко розпадатися. Проте, локони вразять швидкістю свого зростання.

Популярне

Схожі статті

Цей десерт йде за вечір. Неможливо втриматися від ще одного шматочка: медовик із вершково-сметанним кремом

Медовик знайомий усім і давно є одним із головних домашніх десертів. Сьогодні ми підготували рецепт, який додасть у нього ніжності та легкості, а все завдяки особливому вершково-сметанному крему.

Котлети-гречаники тепер готую тільки за цим рецептом: хліба туди класти не потрібно. Дуже соковиті та смачні

Ароматні гречаники з м'ясом дуже просто приготувати вдома. Такі котлети порадують хрусткою скоринкою та соковитою серединкою — ми перевіряли.

Насправді не Гурченко: яким було справжнє прізвище відомої актриси – все через помилку паспортистки

Паспортистки вряди-годи припускаються помилок і кардинально змінюють долю ні в чому не повинних людей. Жертвою такої прикрої помилки стала й Людмила Гурченко, вірніше, її тато.