Гороскоп для всіх знаків Зодіаку на 1 жовтня 2022 року: кому доведеться приймати важливі рішення

Для деяких знаків зодіаку початок другого осіннього місяця принесе багато сюрпризів. Астрологи повідомили, кому треба приготуватись до неочікуваного розвитку подій

Овен

Для прийняття складних рішень Вам знадобиться багато часу. Було б мудро не поспішати і остаточно та справедливо вирішити для себе, що до чого.

Тілець

Не турбуйтеся, якщо Вашою увагою цілком заволодіє питання, яке, як Вам здавалося, цілком може бути вирішене і без таких серйозних витрат сил і енергії. Доля самостійно визначила для Вас пріоритети.

Близнюки

Вам давно потрібний стимул, який змусить Вас просто йти вперед. І такий стимул незабаром з’явиться. Також з’явиться той (або та), про кого ви і думати забули. Спробуйте налагодити контакт із “привидом минулого”.

Рак

Той, хто все ж таки вміє давати миттєві оцінки першому зустрічному, ніколи не досягне їх стовідсоткової точності. Не повторюйте чужих помилок і, перш ніж робити якісь висновки, зберіть якнайбільше інформації про ту чи іншу ситуацію.

Лев

Є велика різниця між неохайністю та брудом на одязі. Добре подумайте. Можливо, все не так погано, як вам бачиться.

Діва

Наше життя – це не театральна вистава. Якщо ви нагадаєте собі про це у скрутну хвилину, то багато страхів зійдуть нанівець або хоча б притупляться. А те, що вас дуже турбує зараз, може зовсім зникнути. Натомість у вашому житті з’явиться людина, про яку ви майже забули. Дайте їй шанс.

Терези

Ми часто звертаємось до минулого за порадами. Вам доведеться зрозуміти, що зараз ви маєте справу з тим, що не можна ні з чим порівняти. Однак це не означає, що ви не повинні зробити висновків, які, напевно, стануть Вам у нагоді в майбутньому.

Скорпіон

Вас дуже засмучує, якщо ви повинні вказувати на те, що і так, на вашу думку, є очевидним. Як би там не було, намагайтеся зараз суворо дозувати зусилля, які ви докладаєте до того, щоб заслужити чиюсь повагу чи увагу.

Стрілець

Небеса не радять вам брати участь у фінансових авантюрах. Всесвіт нагадує вам, що жага до швидких грошей приведе вас тільки до розчарування. Також астрологи попередили, що вам варто очікувати “дзвінка з минулого”. Вам зателефонує людина, з якою ви давно не бачились.

Козеріг

Наприкінці серпня чи на початку вересня ви посіяли якесь насіння. Зараз, коли посаджене вами зерно почало подавати ознаки життя, вам варто докласти всіх зусиль, щоб допомогти йому. Це допоможе вашій справі вийти на новий рівень.

Водолій

Подякуйте вищій незримій силі за той шанс, який Вам випав. І пам’ятайте, що до такого результату цілком могла привести Ваша віра в успіх та майбутнє.

Риби

Всесвіт знову звертає вашу увагу на те, що ви вважаєте помилкою. Погляньте ще раз довкола, навіть якщо впевнені, що ваша помилка очевидна. Це говорить холодний розум і розважливість. Але що кажуть ваші інстинкти?

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.