Гороскоп на 14 жовтня 2022 року для всіх знаків Зодіаку: якщо наважились на щось – без роздумів робіть

Астрологи пророкують представникам багатьох знаків Зодіаку продуктивну п'ятницю, втім аби залишитись задоволеним цим днем, доведеться докласти чимало зусиль

Овен

Ви можете мати справу з дилемою, пов’язаною з Вашим минулим. Не мучте себе і змиріться з тим, що незабаром у Ваше життя увірвуться зміни. Не чиніть їм опір.

Тілець

Не варто тримати все в собі – відучиться від поганої звички. Дайте знати, якщо Вам потрібна підтримка – Вас обов’язково почують.

Близнюки

Спробуйте змінити агресивний підхід до речей на більш м’який і менш радикальний, і Ви побачите, що подібна поведінка може вирішити багато життєвих труднощів.

Рак

Згадайте випадок, коли відчували, що Вам нема чого втрачати, коли відкривались чи довіряли комусь. В результаті Ви не пошкодували про те, що зробили. Більше того – Ви отримали підтримку. Не бійтеся ризикувати.

Лев

У Вас може бути безліч причин дякувати за надану вам допомогу, але Ви помиляєтеся, якщо вважаєте, що тепер будете винні цій людині до кінця своїх днів. Зачекайте трохи, і самі все побачите.

Діва

Щоб отримати доброту та співчуття, ми повинні постійно транслювати їх у навколишній світ. Ловіть підказку: допоможіть комусь повірити в себе.

Терези

При правильному ставленні до світу трохи уяви може мати велике значення. Замість того, щоб засмучуватися через те, що Вам чогось не вистачає, уважно подивіться на те, що Вам доступно.

Скорпіон

Ймовірно, Ви відчуваєте, що хтось потребує Вашої допомоги, але не знає, як попросити про неї. Протягніть йому руку першими.

Стрілець

У Вас була заготовлена певна кількість часу та терпіння, але раптово виявилось, що насправді потрібно менше і того, й іншого. Намагайтеся обернути це на свою користь.

Козоріг

Певна ситуація на Вашому горизонті може вимагати більше уяви та зусиль, ніж Ви звикли вкладати. Не пропустіть можливості, що відкриваються перед Вами.

Водолій

Сьогодні Вам доведеться зайнятися тим, що Ви із задоволенням відклали або проігнорували. Звичайно, в процесі задоволення Ви отримаєте мало, зате в результаті отримаєте результат, на який не сподівалися.

Риби

Ви ніколи не випускаєте з уваги питання безпеки та фінансової стабільності, але як часто Ви думаєте про щастя та подяку? Перемістіть їх на перші позиції – зараз їм там саме місце.

Популярне

Схожі статті

Смачно, як у бабусі. Готую мега-порції, жодного не залишається: пишні пиріжки на кефірі з будь-якою начинкою

Усі ми знаємо і любимо пиріжки. Це проста, але водночас дуже смачна і ситна страва на будь-який час дня. Сьогодні ми підготували рецепт пишних і ніжних пиріжків, для яких підійде будь-яка начинка.

Рецепт без заморочок. Усе склала і забула: дуже смачна вечеря виходить, а всього 5 простих інгредієнтів

Якщо в холодильнику є копчені ковбаски, а зі сніданку чи обіду залишилася відварена картопелька, можна змудрувати дуже смачну вечерю. Просто закладіть все це у духовку й очікуйте на результат.

Не пиріг, а золото! Навчила всіх подруг готувати таку смакоту до чаю: манник “П’ятихвилинка” з фруктами

Пиріг за цим рецептом готується з простих і доступних продуктів, а смак у нього виходить божественним. Ви можете використати будь-які ягоди, які завалялися у вашій морозилці для цього манника.