Гороскоп на 15 жовтня 2022 року для всіх знаків Зодіаку: вас спробують надурити – прислухайтесь до інтуїції

Субота стане для вас приємним випробуванням. Всесвіт попереджає, що на горизонті з'явились недоброзичливці, але ви можете уникнути проблем, якщо довіритесь своїй інтуїції

Овен

Ваші інстинкти розвинені щодо виявлення нечистих на руку людей. Отже, якщо хтось каже Вам те, що не може бути правдою, Ви, напевно, відчуєте обман.

Тілець

Ви вступили в гру, бо знали, що шляху назад вже не буде. Скоріше ухвалюйте рішення. Варто повірити Долі: жалкувати про рішення Вам не доведеться.

Близнюки

Сьогодні у Вас напевно з’явиться відчуття, що Ви можете перекроїти хоча б шматочок навколишнього світу під свої власні потреби. Отже, настав час змінити певні обставини.

Рак

Найчастіше ті речі, які здаються дратівливими або навіть лякають, не варті нічого і не повинні викликати нічого, крім сміху. Саме тому Вам варто трохи простіше ставитися до якихось раптових подій.

Лев

У Вас є дивовижна здатність охолоджувати гарячі голови й робити так, щоб насіння розбрату не було посіяне. Не забувайте скористатися своїм даром, щоб хороші друзі такими та залишилися.

Діва

Можливо, Вас трохи обтяжує якась ноша, але, з іншого боку, Вам напевно приємно бути прикладом для оточення. В будь-якому разі, пам’ятайте: добре все, що в міру. Більше піклуйтесь про себе.

Терези

Припиніть забивати голову поганими думками та подивіться, що Ви можете зробити в ситуації, що склалася. Просто йдіть уперед, а розуміння з’явиться дещо пізніше.

Скорпіон

Вам набридне бачити лише негатив, і Ви зможете побачити світло в кінці тунелю і проблиск надії, які криються саме в позитивному мисленні.

Стрілець

Вам може здатися, що Ви потрапили до замкнутого кола. Втім, це не привід засмучуватися чи злитися. Все відбувається для чогось, а тому Вам у будь-якому випадку потрібно просто зосередитись на своїй меті.

Козоріг

Не відмовляйтеся від корисних порад і прислухайтеся до того, що говорить вам мудра людина. У будь-якому випадку це набагато краще, ніж помилятися та засмучуватися самостійно.

Водолій

Не варто переконувати себе, що Ваші зусилля в тій чи іншій галузі будуть марними. Прислухайтеся до натхненних криків оптимізму і слідуйте за його покликом.

Риби

Те, як Ви почуватиметеся у складній ситуації, залежить лише від Вас. Чим більше Ви боїтеся, тим більше сил забирають негативні емоції та тривожність. Заспокойтесь і погляньте в обличчя своїм страхам.

Популярне

Схожі статті

З простого хека за 15 хвилин готую смачну страву як у ресторані: навіть сковороду мити не треба. Це вау

З будь-якої простої і недорогої риби можна приготувати якісну страву ресторанного рівня, яка здивує всіх вишуканим смаком. Спробуйте приготувати хек з томатами на сковороді.

Гості не повірили, що ця випічка без яєць, дріжджів і молока: рецепт пирога з капустою та грибами на окропі

Цей неймовірно смачний пиріг сподобається навіть найвибагливішим гурманам, а готувати його — простіше простого. Тому сміливо записуйте рецепт!

Заради кар’єри в кіно Мер’єм Узерлі перекроїла себе повністю: Хюррем Султан тепер просто не впізнати

Відома турецька актриса Мер'єм Узерлі змінила свою зовнішність – і заради кар'єри в кіно, і заради власного задоволення. Показуємо, як виглядала зірка раніше та який вигляд вона має зараз.