Гороскоп на 29 жовтня 2022 року для всіх знаків Зодіаку: з’явиться пропозиція, від якої неможливо відмовитись

Якщо останні декілька днів здавались вам складними, то перший вихідний день потішить приємними новинами. Всесвіт підготував сюрпризи для представників декількох знаків

Овен

Запитайте себе, чи не надто Ви зосереджуєтеся на тому, як Вас бачать інші. Дозвольте навколишнім побачити себе справжнім, проявивши свої почуття і навіть продемонструвавши свою вразливість.

Телець

Вас постійно долатимуть сумніви щодо того, що у Вас все вийде, і Ви досягнете бажаного результату. Тож не тягніть кота за хвіст і беріться за справу. У вас все вийде.

Близнюки

Якщо зараз Ви раптом відчуваєте необхідність провести лінію у певній галузі, це буде мудро з Вашого боку. Але ще мудріше не ходити по краю, а триматися далеко позаду.

Рак

Постійні розумові процеси, які відбуваються у Вашій голові, і є шляхом до знання і розуміння справжньої суті речей. І якщо зараз Ви усвідомили щось, це була підсвідома робота Вашого мозку.

Лев

Всесвіт, що захищає Вас, добрий і щедрий, але зі зрозумілих причин може обурюватися, коли йому починають ставити дурні питання. Вас підтримують усіма можливими способами, тому просто розслабтеся і не ставте запитань.

Діва

Ваш успіх заснований не лише на силі переконання, а й на твердій та незаперечній логіці. Ви бачите розвиток ситуації з усіх ракурсів та чудово розумієте, що буде далі. А це означає, що Ви будете у виграші. І Ваш партнер, якщо він ним стане.

Терези

Те, що відбувається в реальному світі, може бути матеріалом, з якого зроблено сни та найчастіше мрії. Подумайте про це і, можливо, Ви вирішите для себе, що якась річ зі світу мрій не така вже й недосяжна.

Скорпіон

Про впертість Скорпіона ходять легенди, але що буде, якщо Ви раптом зустрінете когось, хто є чи Вашою копією в цьому плані? Може вийти так, що кожен з опонентів буде по-своєму правий, а це означає, що вам потрібен компроміс.

Стрілець

Цієї суботи Вам варто звернутися до своєї уяви, оскільки прісне існування Вам вже набридло. Так що вирушайте назустріч пригодам, які намалює Вам Ваша уява.

Козоріг

Цікаво ж поміркувати про те, що люди, які постійно надають послуги або підтримують інших, теж потребують того, щоб хтось робив для них те саме. Може, і Ви зможете комусь допомогти. Озирніться навколо.

Водолій

Цієї суботи Ви отримаєте цікаве нагадування про причинно-наслідкові зв’язки. Можливо, йтиметься про якусь важливу справу, в якій буде лише частка Вашої участі.

Риби

Зараз у вас є шанс забути всі колишні розбіжності. Скористайтеся цією нагодою, щоб полегшити собі життя в майбутньому.

Популярне

Схожі статті

Винен характер чи обставини? Чому Сергія Притулу “вигнали” з шоу “Хто зверху?” – Леся Нікітюк все пояснила

Відомий український ведучий Сергій Притула вже давно не веде шоу "Хто зверху?". Про те, що стало причиною цієї події, читайте у новому матеріалі від "Однієї хвилини".

Українсько-турецька красуня: при вигляді дочки Ані Лорак і Мурата Налчаджиоглу у всіх відняло дар мови

Єдина донька співачки Ані Лорак Софія росте такою ж талановитою та харизматичною, як її мама. В ранньому дитинств дівчинка була копією свого батька, та зараз Соня все більше стає схожою на Ані Лорак.

Такий смачний оселедець можна їсти навіть без хліба: кладу рибку в цей пряний маринад і забуваю на 3 дні

Оселедець за цим рецептом виходить дуже смачним, пряним і малосольним. Засоліть рибку вдома один раз і ви більше не будете купувати солону рибу в магазині.