Гороскоп на 17 грудня 2022 року для всіх знаків Зодіаку: буде важко, але є одна порада, яка допоможе впоратись

Сьогодні астрологи радять зберігати спокій та тримати голову холодною. Будьте готові до ймовірних неприємностей, проте не засмучуйтесь та не опускайте руки – є дієві поради!

Овен

Сьогодні все буде дуже дивним, але пережити цей період можна без зайвих нервів, відійшовши у тишу та самотність. Більш того, самотність – це саме те, що Вам потрібно, аби розібратись у ситуації, що склалась, і знову почати рухатися вперед.

Телець

Сьогодні Ви, ймовірно, будете болісно сприймати критику з боку Ваших колег чи друзів, але нічого страшного у цьому немає. Просто у Вас такий настрій, який потрібно банально пережити. До того ж він може принести багато користі, якщо правильно ним скористатись.

Близнюки

Ви готові витратити додатковий час, аби все добре обміркувати, і це дуже хороша ідея! Чим краще ви прорахуєте всі можливі варіанти розвитку подій, тим більше у вас шансів на успіх.

Рак

Вам потрібно сповільнитись і дозволити своїм інстинктам вести Вас. Вони, звичайно, можуть помилятися, але напевно зможуть уберегти від різного роду неприємностей, які зустрінуться сьогодні на Вашому шляху.

Гороскоп для всіх
Гороскоп для всіх

Лев

Ви повинні переконатися, що не сприймаєте все за чисту монету. Не те щоб люди безсоромно брехали Вам, але вони можуть приховувати більше інформації, ніж зазвичай. І дуже скоро Ви це зрозумієте.

Діва

Ваші найглибші емоції сьогодні визирнуть ближче до поверхні й можуть повести Вас у нових цікавих напрямках. Не варто з цим боротися, адже все йде так, як треба.

Терези

Сьогоднішній день ідеально підходить для того, аби зайнятися звичайними справами Вашого повсякденного життя, а саме – розв’язанням домашніх проблем та завдань, які надто довго чекають Вашої уваги. Щойно Ви з усім розберетеся, одразу зможете видихнути та відпочити.

Скорпіон

Сьогодні Вам варто впоратись із психологічною чи емоційною шкодою, про яку Ви, можливо, навіть не підозрювали. Ваша позитивна енергія допоможе Вам не лише помітити, а й вилікувати свій емоційний стан. Спершу буде важко, але потім Ви зрозумієте, у чому річ.

Гороскоп на 17 грудня 2022 року
Гороскоп на 17 грудня 2022 року

Стрілець

Ваша уява сьогодні дуже активна, можливо навіть занадто. Однак це не означає, що Ви робитимете дурниці. Швидше за все, Ви навіть зачаруєте людей, що Вас оточують. Саме цього Вам, ймовірно, хотілось зробити довгий час.

Козоріг

Ви знаєте, чого хочете, тому почніть обговорювати це з друзями та колегами. Ви можете знайти приховані резерви підтримки й зможете розробити план, який вже найближчим часом зможе стати реальністю. Варто лише почати, а далі все піде, як треба. Зробіть перший крок.

Водолій

Ця субота виявиться гарним моментом для того, щоб подбати про якусь громадську проблему, яка Вас турбує, або пожертвувати трохи грошей на благодійність. Так Ви зробите цей світ трохи краще.

Риби

Сьогодні Вам потрібно зайнятися якоюсь серйозною, приземленою справою, навіть якщо Ви в ній трохи не впевнені. Втім, Ваша інтуїція буде потужним провідником, тож довіртеся їй.

Схожі статті

Розкішний трюфельний торт без коржів: замішала і відправила в духовку – все просто! Моя вдала імпровізація

Пропонуємо ідеальний трюфельний торт без заморочок, який буде до вподоби всім поціновувачам шоколаду. Такий десерт чудово пасуватиме для сімейного чаювання.

Василь Вірастюк пригадав, як зрадив колишню та зізнався, якими є його нові стосунки: у подробицях і деталях

Василь Вірастюк, стронгмен та народний депутат нещодавно викликав хвилю обговорень серед шанувальників, поділившись відвертою інформацією про своє особисте життя.

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.