Ким була Хюррем Султан по знаку Зодіака: дізнайтеся, чи маєте ви щось спільне з османською правителькою

Історія життя Хюррем Султан була детально показана в серіалі "Величне століття", однак є ще багато спірних фактів у її біографії, з приводу яких точаться суперечки. Ким же Роксолана була по знаку Зодіака?

Роксолана Хюррем Султан увійшла в історію як перша і єдина жінка, яка стала офіційною дружиною османського правителя Султана Сулеймана. В історичних даних немає точної дати її народження, однак є три знаки Зодіаку, які найбільше відповідають характеру Хюррем.

Ким була Хюррем Султан по знаку Зодіака

Роксолана могла бути представницею знака Скорпіон – хитра, гарна, пристрасна, вміє себе подати. Проте якщо їй треба було вчинити підлість, вона робила це без особливого задоволення. До того ж султан Сулейман народився 6 листопада і наврядчи ці два водних знака змогла б ужитися під одним дахом – вони дуже схожі і водночас дуже різні.

Скільки заробляла Хюррем та інші наложниці султана Сулеймана в його гаремі
Ким була Хюррем Султан по знаку Зодіака

Можливо, Хюррем з вогненної стихії? Яскрава, цілеспрямована, дивилася на все з позитивом. Хіба що, Леви дуже прямолінійні, вони не вміють маніпулювати і мудро поводитися за будь-яких обставин. Не завжди представники цього знака контролюють свої емоційні пориви, вони бувають нещадні, йдуть по головах.

Найімовірніше, кохана султана Сулеймана була Стрільцем. Чому? Вона могла в будь-якій ситуації знайти щось добре, не боялася труднощів. Хюррем вдавалося виходити “чистою з води”, по життю її супроводжувала Фортуна. Розумна, впевнена в собі, сильна жінка пливла за течією долі. Про шляхетність Стрільців ходять легенди. Цей знак не терпить несправедливості, він готовий йти напролом, аби довести свою правоту. Роксолана підігрівала інтерес до своєї персони, не давала нудьгувати всім довкола, тому султан любив її до кінця життя.

Як насправді виглядала Хюррем Султан з Величного століття в реальному житті
Ким була Хюррем Султан по знаку Зодіака

Можливо, ви народились під тією ж зіркою, що і славетна Хюррем Султан. Хто знає?

Схожі статті

Онуки називають їх сандвічами, але я готую “накладанці”: ці бутерброди з фаршем улітають під чисту до крихти

Якщо немає часу не приготування пиріжків, можна обійтися простим рішенням – зробити накладанці. Це такі гарячі бутерброди з м'ясним фаршем. Їх ще можна назвати сандвічами.

Замість того, щоб пити каву, роблю з неї тортик “Капучино” за 10 хв: гості від повітряного десерту у захваті

Щоб приготувати торт "Капучино", вмикати духовку чи плиту не доведеться. Всього 10 хвилин часу на приготування, і маєте ідеальні солодощі з кавовим ароматом. Тільки встигайте нарізати на порції.

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.