Козоріг – крабовий салат, Діва – класична шуба: який ви новорічний салат за гороскопом

У 2024 році зустрічатимемо Рік Зеленого Дракона. Оскільки тваринка зелена, то й салати на новорічному столі мають бути присутні. При цьому кожному знак зодіаку належить особиста страва.

Овен

Який ви салат за гороскопом

Салат “Мімоза” має стати окрасою новорічного столу. У такому разі можна сподіватися на фінансові надходження і відсутність безгрошів’я протягом року.

Телець

Який ви салат за гороскопом

Інгредієнти цього салату знайомі кожному з дитинства. Та тільки Тельцям “Вінегрет” новорічної ночі надасть запал бадьорості й сили на весь наступний рік.

Близнята

Який ви салат за гороскопом

Листя салату в “Цезарі” символізують достаток, а сухарики – ситість протягом року. Тож обов’язково приготуйте страву на Новий рік, щоб заручитися успіхом.

Рак

Який ви салат за гороскопом

Ваш салат новорічної ночі має складатися з редису та огірків. Можете нарізати туди ще й зеленої цибульки. Тоді удома будуть злагода, достаток і міцне здоров’я для всіх родичів.

Лев

Який ви салат за гороскопом

Царю звірів належить почастуватися “Грецьким” салатом, щоб продовжувати займати провідні позиції. Байдуже, що серед інгредієнтів відсутнє м’ясо. Натомість є купа благодатних овочів та оливкова олія.

Діва

Який ви салат за гороскопом

Порадувати Дракона й випросити в нього милостиню для себе та близьких допоможе “Оселедець під шубою”. Поєднання оселедця з цибулькою та бурячком дозволить відчути неземну насолоду.

Терези

Який ви салат за гороскопом

Помідори з сиром та сухариками приправте майонезом і поставте мисочку під час зустрічі Нового року ближче до себе. Таким чином удасться притягнути кохання та везіння.

Скорпіон

Який ви салат за гороскопом

Кукурудзяний салат із картопляними чипсами надасть можливість заробити набагато більше грошей, аніж зазвичай.

Змієносець

Який ви салат за гороскопом

Без “Олів’є” не обходиться жоден новорічний стіл. Але тільки Змієносцям цьогоріч слід зробити цю страву основною. Звісно, якщо бажаєте здобути сімейне щастя.

Стрілець

Який ви салат за гороскопом

“Гранатовий браслет” із буряком та волоськими горіхами здатен творити дива: усі мрії збудуться і всіх цілей буде досягнуто.

Козоріг

Який ви салат за гороскопом

“Крабовий салат” допоможе порозумітися з символом року, і тоді Дракон не стане вставляти палиці в колеса на шляху до здолання нових висот.

Водолій

Який ви салат за гороскопом

У “Міністерський салат” додайте яловичину, солоні огірки, яйця, цибулю та олію. Цей їстівний код новорічної ночі налаштує на добро, мир та щастя.

Риби

Який ви салат за гороскопом

Щоб задобрити Дракона, Рибам слід скуштувати “Столичного” салатику. Змішавши відповідний набір овочів із курячим філе та майонезом, отримаєте не лише ідеальний смак, але й надію на покращення справ.

Популярне

Схожі статті

Про цю закуску дізналася від кума. Тепер без неї не проходить жодне застілля: пікантний рецепт із помідорів

Жодне застілля і зустрічі з друзями не може обійтися без напоїв, а вони, своєю чергою, - без закуски. Сьогодні ми підготували простий рецепт пікантної закуски з помідорів. На застіллі здивує всіх.

Радянські господині замочували м’ясо в цукровій воді: про цей кулінарний лайфхак мені розповіла прабабуся

У наших бабусь та прабабусь не було мікрохвильових печей та духовок із функцією розморожування. Тому доводилося вигадувати власні лайфхаки, як швидше розморозити м'ясо з морозилки.

Холостяк Нікіта Добринін носить сандалі на шкарпетки: важко повірити, що це колишній Даші Квіткової

Нікіта Добринін опублікував знімки, на яких позує навпроти дзеркала у тату-салоні. Ведучий показався в сандалях, під якими були шкарпетки білого кольору.